Hozzávalók:
- 400 g fetasajt
 - 2-3 dl olívaolaj
 - bazsalikom
 - színesbors
 - 10-12 gerezd fokhagyma
 - ízlés szerint chilipaprika
 
A fetasajtot kockákra vágjuk. A fokhagymagerezdeket megpucoljuk. Tiszta befőttesüvebe teszünk egy réteg fetasajtot, néhány fokhagymagerezdet helyezünk rá, majd megszórjuk színesborssal,bazsalikommal ízesítjük . Újabb réteg fetát helyezünk rá és a rétegezést az előbbiek szerint folytatjuk addig, amíg megtelik az üveg. Ezután felöntjük olívaolajjal. Ízlés szerint chilit is rakhatunk a pácba. Legalább egy napig a hűtőben érleljük és ezután fogyaszthatjuk.
2011 áprilisi pályázatra beküldött recept
 


	
	
	

	
	
	
	
	
	
	
	

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)