Családinet.hu

 

Mi történik az adott terhességi héten? Milyen változásokra számíthatsz ezután? Mekkora a baba és mit tud már? Melyik tünet normális és mikor van gond? 

 

Hogyan működik a tested? Mikor van ovulációd? Hogyan kövesd termékenységi ciklusaid? Mit kell tennetek, hogy végre a karodban tarthasd a kisbabád?

 Értesülj elsőként friss híreinkről, vagy a szakértők legújabb válaszairól. Elég, ha feliratkozol a Téged érdeklő RSS-re és azonnal megkapod az értesítéseket. 

Bébiszittert keresel, bejárónőt, vagy zongoratanárt? Esetleg Te vállalnál matek tanítást keresetkiegészítésként? A legjobb helyen vagy! 

Nincs több elfelejtett születés- vagy névnap, nem kell aggódnod, hogy kimegy a fejedből mikor jár le a hivatalos okmányod, vagy mikor kell legközelebb oltásra vinni a gyereket. Ha beállítod, garantáltan emlékeztetni fogunk rá!

Zárt közösségekben titkos beszélgetések, nyílt csevely házikedvencekről?
Tegyetek fel képeket a galériákba, tagoljátok a közösség témáit kisebb fórumokra, írjatok az üzenőfalra! Itt bármilyen csoport élete szervezett lehet!

Barátságos, kedves meséinket bármikor elérheted, ha Te épp nem tudsz mesélni csemetédnek. 

Az őssejtbankoktól a kismamaboltokon át a nyugdíjasklubokig, városokra bontva, Google térképpel!

Tematikus video gyűjteményünkben könnyen találsz kedvedre valót - akár szórakozás, akár informálódás a cél. 

Eddig mindig csak Téged kérdeztek? Most kérdezz Te! Szavaztasd meg a többi olvasót, ismerd meg a véleményüket!

Ha nem is az avatart, vagy a nevet nézed, hanem a vonalzóiról ismered meg már messziről, hogy ki írta az adott posztot kedvenc fórumodban, akkor tudod miről van szó!:) 

Tudományos kimutatások igazolják, hogy minél több helyen hirdetsz meg valamit, annál nagyobb lesz az esélye, hogy megtalálod azt, akinek arra van szüksége amit Te kínálsz! Nem hiszed? Próbáld ki!