A több mint 100 ínycsiklandó receptet tartalmazó könyv a közhelyeken túllépve mutatja be az igazi olasz konyhát, ahogy az ételeket az olaszok maguk készítik. Klasszikus és újszerű fogásokon és alapanyagokon keresztül fedi fel azokat a változásokat és hatásokat, amelyek mára az olasz konyha részévé váltak.
A receptgyűjtemény a két szerző gondolatait is tükrözi Olaszország egykori és mostani állapotáról, hűen ábrázolva mindkettőjük személyiségét - humorukat, bölcsességüket, kíváncsiságukat, valamint a jó minőségű, egyszerű ételek iránt érzett közös rajongásukat.
A kötet nélkülözhetetlen mindazoknak, akik az eredeti olasz ízeket keresik.
Kiadja: Alexandra Kiadó
Megjelent: 2012.
Oldalak száma: 208
Ára: 5.999 Ft
(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)