Családinet.hu

Kedves Olvasónk!


Bizonyára tudod, hogy a CsaládiNet a Családi Háló közhasznú Alapítvány által üzemeltetett portál.

A szervezet az interneten történő segítő, tájékoztató felvilágosító tevékenysége mellett közvetlenül is igyekszik megkönnyíteni a családok életét; például adományokat gyűjtünk a rászorulóknak és
megváltozott munkaképességűeket is foglalkoztatunk.

Ingyenesen biztosítunk számodra:

  • Többezer cikket család, gyereknevelés témakörben
  • Folyamatosan frissülő, egyedülálló programajánlót
  • Tematikus kisokost és tudástárat a családod számára fontos címek ezreivel
  • Lehetőséget fórumban és közösségben, hogy hozzád hasonló szülőkkel oszthassátok meg problémáitokat
  • 150 szakértőnk ingyenesen válaszol a kérdéseidre

Ezen tevékenységekhez szükséges anyagiak előteremtése nem egyszer komoly erőfeszítést igényel.

Hogy továbbra is ingyen tudjuk mindezt biztosítani Számodra, ez Neked csak egy kis odafigyelésbe kerül.

A tavalyi évben befizetett személy jövedelemadód 1%-áról Te dönthetsz, hogy mely civil szervezet (alapítvány, egyesület) kapja meg. Ha élsz a lehetőséggel, akkor ezzel a hányaddal tehát úgy támogathatsz célkitűzéseket, hogy ez számodra plusz kiadást nem jelent.
Az olyan rész, amelyről a jogosult nem rendelkezik, az államkasszában marad.

A teendőd annyi, hogy az adóbevallásod készítésénél a megfelelő helyre (az adóbevallás EGYSZA jelű lapja) beírod a Családi Háló közhasznú Alapítvány adószámát, ami: 18195682-2-42. A rendelkezés másik módja: az alábbi nyilatkozatot letöltöd, kinyomtatod és május 20-ig postára adod az APEH részére. Ha ez utóbbi lehetőséggel élsz, akkor ne felejtsd el a boríték hátoldalát úgy ellátni az aláírásoddal, hogy az átlógjon a boríték azon részén, ahol leragasztottad!
Amennyiben adóbevallásodat korábban küldted be (pl. egyéni vállalkozóként), és nem rendelkeztél adód 1%-áról, úgy a rendelkezési nyilatkozatot borítékba téve utólag is elküldheted legkésőbb május 20-ig.

Rendelkező nyilatkozat letöltése

Köszönjük, hogy így is kapunk tőled támogatást. Kérünk, erre a lehetőségre hívd fel családod, rokonaid, barátaid, munkatársaid és egyéb ismerőseid figyelmét is, mert ami az egyes embereknek mindössze 1-2 perces időráfordítás, az nekünk komoly segítség.