Családinet.hu

CsaládiNet Szolgáltatás Közvetítő


Masszőr
2007. 11. 02.
06 30 285 5424
kepKözgazdászi pályafutásomat cseréltem fel masszázs-terapeuta hivatásomra . Úgy gondolom , mint terapeuta többet tudok adni a hozzám forduló embereknek az érintés gyógyító, relaxáló, energetizáló erejével, mint korábbi tevékenységemmel. Mind a keleti,mind a nyugati masszázsok a szervezet stresszmentes müködését hivatottak elősegiteni. Felfrissitik a szervezetet segitik az energia egyenletes áramlását, javitják a tartáshibákat, segitik az izmok, inak vérellátását. Kezeléseim során gyakran együtt használom intuitiv módon a vendégeim állapotától függöen a különbözö masszázstechnikákat. A jó terapeuta az érintésével fizikailag hatást fejt ki a testre, de ez még önmagában kevés meg kell érezni, hogy a vendég lelkének mire van szüksége ehhez számomra a mély empátia, az emberek feltétel nélküli szeretete és tisztelete ad utmutatást.

Aromaterápiás-, svéd-, indián forróköves-, thai-, ayurvédikus és talpmasszázs , valamint a testradír masszázs technikákat alkalmazom. Az aroma terápiás masszázsom során az illóolajok hatóanyagának finom rezgésű gyógyító ereje érvényesül e lágy , nyugtató masszázs által. A svéd masszázs a fáradt izomzat átdolgozásával frissíti fel a testet, és enged utat az energiák szabad áramlásának. A vulkanikus kövek csodálatos rezgését közvetítem azok számára, akik egy különleges masszázs élményre , az indián forróköves masszázsra vágynak. A tradicionális thai masszázs energia blokkok oldásával állítja vissza a szervezet energetikai egyensúlyát. A talpon lévő reflex zónák stimulálása kihat az egész szervezet öngyógyító folyamatainak beinditására. A píling során az elhalt hámsejtek leradírozásával, megújul a bőr, s egészséges, puha tapintásúvá válik.
Masszázsaim végén a csakrák, energia központjaink harmonizálásához a hang gyógyító rezgését hívom segítségül .
Masszázsaim a testen kívül hatnak természetesen a lélekre is. Ha mégis úgy érzi, hogy a lelki ápolás igénye megelőzi a testieket, metamorf masszással oldom a jelenbeli legsürgősebb,vagy a születéskori, vagy akár előző életbeli lelki blokkokat.
Gyógyító és különleges masszázsaim (Pl. Esküvő előtti masszázsrituálé)élményének átadására várom szeretettel a felfrissülni , energiával töltődni vágyókat.

 Részletek:
Masszázs típusaSvéd masszázs
Masszázs típusaStresszoldó masszázs
Masszázs típusaMélymelegterápiás masszázs
Masszázs típusaLávaköves masszázs
Masszázs típusaKismama masszázs
Masszázs típusaIndiai fejmasszázs
Masszázs típusaGyógymasszázs
Masszázs típusaFrissítő masszázs
Masszázs típusaCellulit masszázs
Masszázs típusaAyurvédikus masszázs
Házhoz megyNem
Szolgáltatás helye Budapest
Masszázs típusaTalpmasszázs
Munkatapasztalat3-5 év
Masszőr neme
Szakképesítéssel rendelkezik?Igen
Óradíj4000-5000 Ft

Vissza