Családinet.hu

CsaládiNet Szolgáltatás Közvetítő


Dédiszitter
2021. 04. 04.
302201189
kepJómagam gyenge izomzattal rendelkezem ezért mozgásképtelen néninek sajnos nem tudok segíteni.
Igazából egy kölcsönös szeretet kapcsolatra vágyom . Ha hiányzik a gyerekzsivaly az életéből, szociális beállítottságú, empatikus , és szívesen helyet adna otthonában egy dolgozó anyának és 2 éves gyermekènek, találjuk meg egymást ! :)
Nem ígérek olyat amit nem tudok elvégezni. Nem vállalok egészségügyi gondozást mivel nincs végzettségem . Egy kölcsönös segítő kapcsolatot keresek. Nem bébiszittert keresek!
Vidékről felkell költözzünk Budapest környékére mert az említett izomgyengesegem miatt csak kevés munkahely létezik amit eltudok végezni , nálunk nincs semmilyen lehetőség.
Idős nénit írtam a hirdetésbe, mert magányos férfiak üzenetét szeretném elkerülni!
Azok levelét is várom akik lakhatásban nem tudnak ugyan segíteni de hiányzik nekik egy pót unoka :) (ez esetben felvesszük a kapcsolatot és ha Pesten leszünk összehozzuk a találkozót )
Amennyiben valaki lakhatást tud ajánlani, természetesen erkölcsi bizonyítványon túl kötünk szerződést is, hisz az adott szó manapság nem sokat ér. Én nem fogom a házát elvenni , és biztatom Önt is hogy csak olyan személyt fogadjon be akivel ügyvéd által írt szerződése van , sokan ugyanis kihasználják az idősebb embereket .

Remélem találkozunk, mert hiszem hogy ha az Isten nem adott vérszerinti szerető családot , akkor a magányos lelkeket összeköti máshogy :)

kerekesreni.sdg@gmail.com

 Részletek:
24 órás felügyeletet vállal?Nem
24 órás felügyeletet vállal?Igen
Fizetésegyéb
Életkor<20
Életkor60<
Életkor50-60
Életkor40-50
Életkor30-40
Életkor20-30
Referencianincs
Bentlakássalnem
Bentlakássaligen
Idősgondozás keretében vállalt feladatoktársalkodás
Egyéb munkát is vállal (takarítás, főzés, stb.)?Igen
Kerület (ha van) nincs
Szolgáltatás helye Pest megye
Szolgáltatás helye Budapest

Vissza