Családinet.hu

CsaládiNet Szolgáltatás Közvetítő


Bejárónő
2020. 11. 16.
06704150105
kepA tökéletes megoldás: „szakács az otthonodba” szolgáltatás. Mi is ez pontosan? Elmegyek az otthonodba és a veled egyeztettet, ételsort megfőzöm nektek 1-2 vagy akár 3 napra is. Minden a hűtődben lesz, nektek már csak ki kell venni és megmelegíteni. Ha nincs kedved kitalálni a menüt természetesen adok alternatívákat, legyen az akár egészséges vacsora, egy jó házias pörkölt, vagy az ünnepek közeledtével az ünnepi menüsor bizonyos elemei. Ha van kedvenc fogása a családnak vagy akár neked, természetesen elkészítem.  Én szívesen megfőzöm a paradicsomos spagettit harmadszorra is a héten De sütök palacsintát is, akár minden nap.
Ohh és a legjobbat talán nem is mondtam. Süteményt is sütök szívesen, minden mennyiségben. Legyen az egy tepsi almáspite, de akár egy finom csokitorta is várhat rátok.
A szolgáltatási díjam: fix napidíj. Rugalmas rendelési lehetőséggel akár kéthetente is hívhatsz, ha vendégek jönnek, vagy csak nagyon sok a munkád a következő hétre. Be is vásárolok szívesen a megbeszélt ételekhez, de ha téged zavar, hogy nálad lesz a főzőcske, akár a saját otthonomban is elkészítem és a megbeszélt időpontra leszállítom. Olyan ez mint egy jó nagymama szolgáltatás, csak kicsit átszabva.
Keress bátran, egyeztessünk.

 Részletek:
Szolgáltatás helye Budapest
Kerület (ha van) nincs
IdőpontAlkalmanként
Vállalt bejárónői feladatokbevásárlás
Vállalt bejárónői feladatokfőzés
Referenciavan
Fizetésnapidíj
Óradíj2000-3000 Ft

Vissza