Családinet.hu

CsaládiNet Szolgáltatás Közvetítő


2020. 09. 28.
06304636404
kepIdős/beteg, 0-24 órás gondozását, otthonápolását vállalom - bentlakással az ápolás ideje alatt. Hozzáértéssel, törődéssel, szeretettel ápolom, gondozom és vigyázok a szerettére, ha a család bármilyen ok miatt nem tudja vállalni hozzátartozója ápolását, vagy már belefáradt a beteg ápolásába.
A Hozzátartozó teljesen felszabadulhat, mert számíthat rám.
Nem csak az ápolás fontos számomra, hanem a beteg állapotától függően, az adott lehetőségekhez képest, mindent megteszek, hogy javulás történjen, a beteg mielőbb visszanyerje korábbi jó, általános fizikai állapotát.
Leinformálható, kórházi ápolási tapasztalattal és otthonápolási referenciákkal rendelkező, a szakma iránt elhivatott, szakképzett,középkorú ápolónő vagyok. (Saját autó van.)

Kérem hívjon bizalommal.
Kovácsné Erika
Telefon. 06-30-463-6404

Hozzátartozók írták:
----------------------------
"Kovácsné Erika a 89 éves sok egyéb betegséggel is küszködő édesanyámat ápolta itthon a combnyak műtétét követően. Készséges és hozzáértő otthonápoló munkájának köszönhetően a sarkán és a fenekén lévő, - a kórházban szerzett felfekvései - meggyógyultak, leromlott állapota megszűnt, 2 kg-ot hízott is. Az ágyban megmozdulni sem tudó beteg ma stabilan jár járókerettel, az ágyból önállóan felkel! Erika nem csak mint ápoló, hanem mint jó háziasszony is nagyon sokat tett azért, hogy ezt a helyzetet elérjük. Jó szívvel ajánlom! Mikóné Edit"
--------
"A 95 éves édesanyánk combnyaktörést szendvedett. Testvéremmel találtunk egy lehetőséget az interneten, hogy Kovácsné Erika odaköltözéssel az édesanyánkat a műtét után otthon ápolja és gondozza. Ezzel megteremtette számunkra azt a lehetőséget, hogy a saját életünkben nem okozott semmiféle fennakadást édesanyának a balesete és az ápolása. Erika az otthonápolásával találékonyan és ügyesen megoldott minden adódó problémát, ezzel teljesen levette a terhet a vállunkról. Édesanyánk viszonylag hamar lábra állt, majd újra megtanította járókerettel, azután pedig bottal menni. Korábbi állapotát és az erőnlétét teljesen visszanyerte.
Mayer Miklósné és Maklári Albinné"
------
 Részletek:
24 órás felügyeletet vállal?Igen
Óradíj500-1000 Ft
Óradíj300-400 Ft
Életkor50-60
Referenciavan
Szaktanácsadás betegápolási eszközökkel kapcsolatbanIgen
Szakképesítéssel rendelkezik?Igen
Pszichiátriai betegek felügyeleteIgen
MunkatapasztalatTöbb, mint 5 év
Gondozás típusaMűtét/baleset utáni szakápolás, ellátás
Gondozás típusaÉjszakai betegfelügyelet
Gondozás típusaBetegápolás, felügyelet (öltöztetés, fürdetés, stb.)
Egyéb munkát is vállal (takarítás, főzés, stb.)?Igen
Szolgáltatás helye Országos

Vissza