Családinet.hu

CsaládiNet Szolgáltatás Közvetítő


2019. 12. 03.
06-30-463-6404
kepEgyénre szabott házi betegápolást, idősgondozást és egyben felügyeletet vállalok 0-24 órában. (Alzheimer-kóros, demens beteget is.) (Mosdatás, pelenkázás, étkeztetés, főzés, gyógyszerbeadás, felfekvés megelőzése, vagy a már kialakult felfekvés sebellátása. Injekció, vagy infúzió beadása. Fekvő beteg mobilizálása, kórház után a legyengült beteg felerősítése, otthoni rehabilitálása, lehetőség szerint a korábbi jó fizikai állapotának mielőbbi visszaszerzése.)

Szakképzett, otthonápolási referenciákkal rendelkező, leinformálható, övenes ápolónő vagyok. B. kat. jogosítvány, saját autó van.

Kérem, érdeklődjön szabad kapacitásomról. Hívjon bizalommal és tájékoztatom.
Kovácsné Erika
06-30-463-6404
-----------------------------------------------------------------------------
Hozzátartozók véleménye a munkámról:

"Kovácsné Erika idős édesapánkat több héten át ápolta, gondozta nagy szakmai hozzáértéssel, türelemmel és empátiával. A beteg gondozása sokrétű volt úgy, mint mozgatás, mosdatás, sebgyógyítás és kötözés, gyógyszerezés, etetés stb., melyet Erika szakszerűen és teljes ápolói és empatikus odaadással látott el. Nagy figyelemmel volt a gyógyszerek és minden egyéb, az ápoláshoz és az ellátáshoz szükséges dolgok időbeli beszereztetésére a beteg várható állapotának megfelelően.
Munkája ezeken túl kiterjedt az ellátáshoz tartozó egyéb területekre: mosás, főzés a környezet tisztán tartása stb., melyet teljes megelégedésünkre végzett el. Kedves, közvetlen lényével közvetlen kapcsolatot alakított ki környezetével, családunk minden tagjával. Köszönjük odaadó ápolását." Ispánkiné Somlyai Katalin és Székelyhidi Béláné. "
-------------
"Kovácsné Erika a 89 éves sok egyéb betegséggel is küszködő édesanyámat
ápolta itthon a combnyak műtétét követően. Készséges és hozzáértő
otthonápoló munkájának köszönhetően a sarkán és a fenekén lévő, - a
kórházban szerzett felfekvései - meggyógyultak, leromlott állapota megszűnt, 2 kg-ot hízott is. Az ágyban megmozdulni sem tudó beteg ma stabilan jár járókerettel, az ágyból önállóan felkel! Erika nem csak mint ápoló, hanem mint jó háziasszony is nagyon sokat tett azért, hogy ezt a helyzetet elérjük. Jó szívvel ajánlom! Mikóné Edit. "
-------------
 Részletek:
24 órás felügyeletet vállal?Igen
Óradíj500-1000 Ft
Életkor50-60
Referenciavan
Szaktanácsadás betegápolási eszközökkel kapcsolatbanIgen
Szakképesítéssel rendelkezik?Igen
Pszichiátriai betegek felügyeleteIgen
MunkatapasztalatTöbb, mint 5 év
Gondozás típusaMűtét/baleset utáni szakápolás, ellátás
Gondozás típusaÉjszakai betegfelügyelet
Gondozás típusaBetegápolás, felügyelet (öltöztetés, fürdetés, stb.)
Egyéb munkát is vállal (takarítás, főzés, stb.)?Igen
Szolgáltatás helye Országos

Vissza
Advertisement