Családinet.hu

CsaládiNet Szolgáltatás Közvetítő


Babysitter
2018. 08. 14.
pszecs86@gmail.com
kepHarmadéves tanító szakos hallgatóként, művészetterapeuta végzettséggel gyermekfelügyeletet vállalok. Szeretnék szabad időmben gyerekekkel foglalkozni, beszélgetni, játszani, énekelni, festegetni, bármilyen kreatív foglalkozást űzni, tanulni (matekot is, mivel eredeti végzettségem építőmérnök, de rajongok az irodalomért és a képzőművészetért is) vagy csak egyszerűen együtt eltölteni az időt velük. Ha gyermekedet megbízható, életvidám emberre szeretnéd bízni, amíg Te dolgozol, vagy elfoglaltságod akad, akkor keress bátran!

Néhány éve ültem a Tisza parton és azon gondolkodtam, hogy mivel is szeretnék igazán foglalkozni. Rájöttem. Gyerekekkel!
Azóta rendszeresen táboroztatok nyaranta és kiderült, hogy a gyerekekkel meglehetősen jó hatással vagyunk egymásra. Tulajdonképpen ők buzdítottak arra, hogy megkezdjem ilyen irányú képzésemet. 2015/2016-ban végeztem el Antalfai Márta művészetterapeuta képzését, majd 2016 szeptemberétől megkezdtem tanulmányaimat az egri tanítóképzőn, levelező tagozaton.
Jelenleg még az eredeti szakmámban dolgozom fürdővezető helyettesként, s bár csodálatos emberekkel dolgozhatok együtt, mégis úgy érzem, hogy elérkezett az idő, hogy a hobbim végre életfeladatommá, hivatásommá váljon.
Nem hiszek a megszégyenítésben, vagy az SNI-s megbélyegzésben. Nincsenek rossz és jó gyerekek, egészséges és beteg gyerekek, csak gyerekek, akik mind egyediek, különlegesek, maguk a csodák.

 Részletek:
Babysitter-végzettségnincs
Dohányzik?nem
Óradíj2000-3000 Ft
Fizetésóradíj
Fizetésnapidíj
Fizetéshavi fix
Életkor30-40
Referenciavan
Iskolai végzettségfelsőfokú
Gyermekek száma akikre egyszerre felügyelni tud3
Gyermekek száma akikre egyszerre felügyelni tud2
Gyermekek száma akikre egyszerre felügyelni tud1
Gyermek koraóvodás korú
Gyermek koraiskolás korú
Gyermek koragyerekek számától függ
Hol vigyáz a gyerekekre?Saját otthonában
Hol vigyáz a gyerekekre?A gyerek otthonában
Bentlakássalnem
Vállalt feladatok (babysitter)tanulás a gyerekkel
Vállalt feladatok (babysitter)játszótér, séta stb.
IdőpontEgész nap
IdőpontDélután
IdőpontDélelőtt
IdőpontÁllandó munkára
IdőpontAlkalmanként
Kerület (ha van)XVIII.
Szolgáltatás helye Budapest

Vissza