Családinet.hu

CsaládiNet Szolgáltatás Közvetítő


Egyéb segítség
2021. 06. 29.
06/30/861-9030
kepKonfliktusok nélkül nincs élet, viszont megmérgezi a szeretteinkkel, munkatársunkkal, üzletfelünkkel való kapcsolatunkat.

Amikor egy pár úgy dönt, hogy elég volt, akkor a hónapokon át tartó bírósági tárgyaláson nyertes és vesztes van, nincs lehetőség érzésekről, szükségletekről beszélni vagy vitázni.

Ennek a színtere a mediátornál folytatott tárgyalás.

A közvetítői (mediációs) eljárással gyorsabban - max. 4 hónap áll rendelkezésre -, oldott légkörben tudnak megállapodni a felek a saját ügyükben, szakszerű segítségemmel, mint általános és igazságügyi mediátor.

- Családtagok között felmerülő konfliktus pl. szülő - gyermek, testvérek közötti, férj/feleség és házastárs szülője között kialakult és már elviselhetetlen rossz kapcsolat, melynek kialakulását kiváltó okainak feltárásában tudok segítséget nyújtani.

- A különélő gyermekkel való kapcsolattartásra vonatkozó viták esetén minden érintett fél "harcol" az igazáért, a jogaiért, azonban az igazi károsult éppen az, akiről vitáznak. A mediáció során a felek egy olyan megállapodást köthetnek, mely tiszteletben tartja minden érintett fél szükségleteit és lehetőségeit.

- Válási mediáció akkor szükséges, ha az élettársi vagy házastársi kapcsolat már annyira megromlott, hogy nem látnak esélyt az együttélésre. Ekkor a felek igénye az, hogy ne érezze magát vesztesnek és minél gyorsabban létrejöjjön köztük egy közösen megalkotott, minden általuk fontosnak tartott kérdést tisztázó megállapodás, melyet a közvetítő írásba foglal és a bíróságon a felek beadhatják, mint megegyezésük írásos formáját.

- Párkapcsolati mediációhoz akkor célszerű folyamodniuk, ha a kapcsolatukban problémák vannak jelen, melyek megmérgezik az együttélést, de még reménykednek abban, hogy együtt tudnak élni, ha ezeket megoldják.

További információk a honlapomon: www.vitarendezés.hu

 Részletek:
Dohányzik?nem
Óradíj>5000 Ft
Fizetésóradíj
Életkor50-60
Iskolai végzettségfelsőfokú
manikűr-pedikűregyik sem
kutyasétáltatásnem
kisállat-gondozásnem
háziállat-etetésnem
fűnyírásnem
IdőpontHétvégén
Kerület (ha van) nincs
Szolgáltatás helye Borsod-Abaúj-Zemplén megye

Vissza