Családinet.hu

CsaládiNet Szolgáltatás Közvetítő


Gyógytornász
2017. 05. 26.
06306629333
kepA gyógyítás tudománya és a mozgás szeretete motivált a pályaválasztás során. Szakmai eredményként a gyógyult pácienseket tekintem, azonban a tudományos kutatás és az oktatás is részét képezi a hivatásomnak. A preventív gyógyászat és az egészség "kezelése" lenne a célom, hogy a gyógytorna és a manuálterápia a mindennapi egészségmegőrzés része legyen. Könnyebb megelőzni, mint a kialakult kórképet gyógyítani. Szerencsésnek érzem magam, mert minden terápia kihívást jelent a számomra. "Nincs két egyforma páciens, nincs két egyforma betegség"
Magas szintű szaktudással rendelkezek a gerincgyógyászat és a sportrehabilitáció terén, amelyre alapozva kidolgoztam a MozgásPiramis kezelési koncepciót és a StrapTherapy mozgásprogramot amely a mobilitásra, nyújtásra fókuszál.
2006-ban végeztem a Semmelweis Egyetem Egészségügyi Főiskolai Kar Gyógytornász szakán. Ezt követően a Gottsegen György Országos Kardiológiai Intézet gyógytornásza lettem. Intézeti munkám során a szívtranszplantáltak fizioterápiáját és annak protokollját dolgoztam ki. 2010 szeptemberében a gyógytornász kongresszuson adtam elő a témában, majd később ezt cikkben publikáltam. 2008-ban a Semmelweis Egyetem által akkreditált manuálterápiás képzésen vettem részt. Gyógytornász- manuálterapeutaként dolgoztam a Dávid Gerincklinikán. 2012- ben manuálterápiás jártasságom kiegészítéseként többek között elvégeztem a Mulligan- féle manuálterápiát is. Jelenleg a MozgásKlinika vezető gyógytornásza és alapítója vagyok. StrapTherapy témában folytatott tudományos kutatásom a Pécsi Egyetem Egészségtudományi Karán végeztem, terveim szerint PhD. munka során a perifériás idegmobilizálás (neurodynamika) technikáit vizsgálhatom a jövőben.

 Részletek:
Szolgáltatás helye Budapest
Kerület (ha van)XI.
Házhoz megyNem
IdőpontDélelőtt
IdőpontDélután
Gyógytornász tevékenységekBaleseti sérülések és műtétek utókezelése
Gyógytornász tevékenységekGerincproblémák kezelése (műtét előtt, műtét után)
Gyógytornász tevékenységekManuálterápiás kezelések
Gyógytornász tevékenységekMcKenzie torna
Gyógytornász tevékenységekReumatológiai megbetegedések kezelése
Gyógytornász tevékenységekSportsérülések kezelése
MunkatapasztalatTöbb, mint 5 év
Szakképesítéssel rendelkezik?Igen
Referenciavan
Fizetésóradíj
Óradíj>5000 Ft

Vissza