Családinet.hu

CsaládiNet Szolgáltatás Közvetítő


Személyi edző
2014. 01. 30.
melcsi.simon@yahoo.com
kepGyerekkorom óta a mindennapi életem része a sport. Már 8 évesen elkezdtem triatlonozni egészen 20 éves koromig aktívan edzettem. Sok mindent megtanultam a 10-12 évnyi rendszeres sportolásnak köszönhetően. Az egyesületünkben jó volt a csapatszellem így megtanultam együtt- működni másokkal, alkalmazkodni, segíteni egymásnak akár egy verseny alatt is.

Nagyon könnyen tudok kapcsolatot teremteni, megbízható, közvetlen vagyok. Nem jelent számomra gondot, hogy idegenekkel kezdjek el párbeszédet. Szeretek emberek között lenni, kapcsolatot teremteni velük.

Mint, ahogy az önéletrajzom is mutatja, közel egy évig életem Sydneyben. Abban az időben sajnos a triatlont abba kellett hagynom mert se az időm nem engedte se lehetőségem nem volt arra, hogy folytassam. Viszont rengetek kapcsolatot teremtettem, megismerkedtem a kinti személyi edzéssel, úszást oktattam pár hónapig egy 10 éves kisfiúnak.

Jelenleg az IWI-nél ( International Wellness Institute) tanulok, személyi edző tanfolyamra járok.
Nagyon szeretnék valamilyen úton elindulni és elkezdeni megtapasztalni, hogy milyen is igazán ebben a szakmában dolgozni. Minden újra nyitott vagyok, valamint a nehézségeknek is állok elébe.


Jövőbeli céljaim közé tartozik, hogy folyamatosan tovább képezzem magam és szeretnék mindig naprakész lenni. A Testnevelési Egyetem sportedzői szakát is szeretném elvégezni, hogy minél mélyebb tudással rendelkezzem.

 Részletek:
Az edző szakirányú végzettségeSzemélyi edző továbbképzés
Dohányzik?nem
Óradíj4000-5000 Ft
Fizetésóradíj
Életkor20-30
Táplálkozási útmutató?személyre szabottat készít
Csoportos foglalkozásIgen
Edzési lehetőségekAz edzéseket az edző vezeti le.
IdőpontÁllandó munkára
Házhoz megyIgen
Kerület (ha van) nincs
Szolgáltatás helye Budapest

Vissza