Családinet.hu

CsaládiNet Szolgáltatás Közvetítő


Természetgyógyász
2012. 06. 19.
06306319432 http://www.facebook.com/lelekfeny10terapia
kepHát az a problémám, hogy babát szeretnék...de valahogy nem jön, és már tiszta ideg vagyok!\\\" jönnek az ilyen és ehhez hasonló telefonok. Mit tehetsz ilyenkor? Te is hasonló cipőben jársz?
A \\\"szakik\\\" azt mondják, hogy általában egy év alatt összejön a baba, ha mindent bevetsz...és ha mégsem? Akkor kezdődik a kálvária. A nő elkezdi keresni az okokat, a miérteket. Elmész a nőgyógyászhoz, ahol különféle vizsgálatokat írnak elő: hormon, pajzsmirigy, cukor és sok más. Te pedig egyre türelmetlenebb vagy, minden hónapban veszel egy terhességi tesztet és dühromban, vagy elkeseredésben törsz ki, hogy már megint nem mutat semmit és két nap múlva már ott is a menzesz.

Meddig lehet, vagy meddig kell ezt bírni?

Jó kérdés... Ismerek olyat, aki már évek óta próbálkozik, túlélt minden vizsgálatot, rendszeresen jár beültetésre, de valahogy egyik lombik beültetés sem marad meg...és azért sem adja fel.

Van, aki pár hónap sikertelenség után úgy dönt, hogy segítséget keres. És jól teszi! Mert nem mindig fizikai ok áll a háttérben. Különösen, amikor már hónapok vagy évek óta próbálkozik és fogy a türelme.

Mi lehet a megoldás?

Bármi, ami oldja azt a görcsös akarást. Meditációk, jóga, naplóírás, pszichológus, kineziológus, családállítás és más.

Van pár tippem otthonra. Érdekel?

Feszültség levezetésének első és egyik legfontosabb módja a légzés. Végy nagy lélegzetet egészen le a hasadba. Számolj el ötig, majd lassan fújd ki szintén 5 számolás alatt. Végezd el néhányszor a biztos hatás érdekében.
Próbálj meg tudatosan lazítani. Ha eljön a menstruáció kimaradásának várva várt hete, tudatosan gondolj másra.
Használj homlok-tarkó tartást, mert ezzel a fejed hátsó részéből a homlokodba áramlik a vér, így elengeded a stresszt és képessé válsz átprogramozni a gondolatodat. Közben mélyeket lélegezz.
Dühödet vezesd le mozgással. Ha rád tör az érzés, menj el futni, jógázni, biciklizni.
Hallgass felemelő zenét pl. Mozartot, vagy olyat, amitől jókedvre derülsz.
Igyál sok vizet, ami segít kiüríteni szervezetedből a stresszhormonokat. Fontos, hogy ne tedd el őket másnapra,mert rakódik rá újabb és újabb és minél nagyobb a réteg, annál nehezebb eltüntetni!

Van egy ütős lehetőséged! Használd ki!

A babaűző stresszt változtasd át stresszűző babává! Kineziológiai vagy magzati kori stresszoldással ezt egyszerűen megteheted.

 Részletek:
SzakterületKineziológia
Óradíj>5000 Ft
Referenciavan
Iskolai végzettségfelsőfokú
Munkatapasztalat1-3 év
IdőpontEgész nap
Házhoz megyNem
Kerület (ha van)III.
Szolgáltatás helyeGödöllő

Vissza