Aranyosi Éva kineziológus

Aranyosi Éva és páciensei a TV2-n!

Hogyan lettem kineziológus?

Évekig dolgoztam bébiszitterként, több alkalommal “problémás” családoknál is. Mindig igyekeztem lelki segítséget nyújtani a szülőknek és a gyerekeknek egyaránt. Munkám során sok szülő ajándékozott meg bizalmával és hozzám fordultak tanácsért gyermekeik tanulási gondjaival, beilleszkedési nehézségeivel kapcsolatban. A házastársak párkapcsolati problémáikat is megosztották velem, segítségemet kérve. Mindezt élettapasztalataimat, empátiámat felhasználva sikerrel orvosoltam.

Mindig érdekelt a pszichológia, sok könyvet olvastam gyermeknevelésről, párkapcsolatokról, illetve egyéb emberek közötti kapcsolatokról, viselkedésről, depresszióról, félelmekről, haragról, emberi játszmákról. Úgy tartom, hogy véletlenek nincsenek, mindezen olvasataimat “ezerféle” szituációban fel tudtam használni. Így találtam rá a kineziológiára, melyet élvezettel és sikerrel sajátítottam el. Ezen tudás birtokában a szorongás, stressz, hangulatzavarok, depresszió, pánikbetegség, függőség, fóbia, önbizalomhiány, tanulási nehézségek, készség-, és képességfejlesztés, párkapcsolati problémák, beilleszkedési nehézségek, allergia, különböző pszichoszomatikus betegségek esetén nyújtok hatékony segítséget, ha Ön változtatni akar életén. Új lehetőség testi-lelki gyógyulására, gondolkodása megváltoztatására, Önmaga megismerésére és arra, hogy ráébredjen, a sorsa a saját kezében van.

Bővebb bemutatkozásom erre a linkre kattintva érhető el.

A kineziológia egy alternatív személyiség-, készség- és képességfejlesztő módszer. A kezelés célja a jelen- és múltbeli stresszek feloldása, speciális korrekciós technikákkal. A kezelés hatékonyan befolyásolja testünk energiaáramlását, feloldást nyújt problémáink alól, és testünkben beindítja az öngyógyítás mechanizmusát. A módszer az 1960-as évekből, az amerikai dr. Georges Goodheart manuálterapeutától ered. Azóta természetesen sokat fejlődött, több ág alakult ki, még specializáltabb problémák megoldására.

A kineziológiának néhány olyan ágát emelném ki, amelyet magam is megtanultam és alkalmazok a kezelések során:

  • Brain Gym: képesség és készségfejlesztés, tanulási nehézségek, koncentráció és figyelemzavar, agyféltekék összehangolása, speciális ill. három dimenzióban.
  • Edu-K in Depth: az intelligencia hét dimenziója, teljes test-szellem rendszer, a testtartás és testbeszéd az agyi-összehangolás részére összefüggésekről-kifejezésekről ad tájékoztatást, hogy még eredményesebben használjuk ki tanulási képességeinket.
  • Movement Dinamics: sok játékos mozgás, ami lazít és energetizál, aerob mozgás: tartós, dinamikus, nagy izomcsoportokat igénybevevő gyakorlatok, fokozza az agy vérellátását, endorfint termel, javítja anyagcserét és a szervezet oxigénellátását.
  • Optimális Agyi Szervezés: rátalálni saját leghatékonyabb tanulási módszerünkre az agyi és testi dominanciánk meghatározása által. (jobb-bal agyfélteke, szem, fül, kéz, láb, ill. testünk melyik oldalát részesítjük előnyben)
  • Touch for Health: testünk 14 fő izmához rendelt meridián segítségével korrigálhatjuk az energiaáramlást, így a belső szerveink működését hatékonyabbá tehetjük
  • Wellness Kineziológia/Stressz Release: a módszer lehetőséget kínál a stressz kezelésére, a stressz alól való felszabadulásunkra és a stresszhez való hozzáállásunk megváltoztatására.
  • One Brain: az egyén érzelmi állapotának meghatározása, tudatos, tudatalatti és testi szinten, a negatív élmények feloldása által a test energetikai állapotának helyreállítása.
  • Bach virágterápia: 38 féle növény segítségével helyreállítja a test-lélek-szellem egyensúlyát, segít a lelki problémáink alól felszabadulni, megélni boldogságunkat.

Ha az alábbi problémák közül valamelyikre megoldást keres, forduljon hozzám bizalommal:

Szorongás, stressz, hangulatzavarok, beszédhibák, pánikbetegség, önbizalomhiány, tanulási nehézségek, párkapcsolati problémák, beilleszkedési nehézségek, allergia, pszichoszomatikus betegségek, testi-lelki gyógyulás, gondolkodás megváltoztatás, készség- és képességfejlesztés, harmónia, önismeret, blokkok, a szervezet öngyógyításának beindítása, egészségmegőrzés, betegség megelőzés, lelkisegély, depresszió, függőség, fóbia.

Aranyosi Éva kineziológus

Bejelentkezni a 06-30/637-2022-es telefonon lehet.

Gondolatébresztés 7.

Közzétéve: 2013. május 08.

Kedves Olvasóim! Gondolkodjunk el egy kicsit, vajon mennyit foglalkozunk azzal, hogy mit gondolnak rólunk mások? Hányszor akadályoz meg bennünket ez a gondolat abban, hogy változtassunk valamin...

Tovább a teljes cikkhez »

Gondolatébresztés 6.

Közzétéve: 2013. április 19.

Az állatok a társaink, a barátaink. Nem vagyunk magányosak, ha van házi kedvencünk. Gyógyító energiákat közvetítenek szeretetükkel, kedvességükkel.

Tovább a teljes cikkhez »