Recept típusa: gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
 
Hozzávalók:
 
- 100 g. fehérbab
 - 2 g. fokhagyma
 - bazsalikom
 - 1 kk. növényi olaj
 
Elkészítés:
A babot előző este hideg vízbe áztatjuk, másnap a fokhagymával és bazsalikommal együtt puhulásig főzzük. Leöntjük a felesleges vizet, majd botmixerrel pépesítjük és hozzákeverjük az olajat.
Mi a hozzátáplálás menete? Olvasd el a legfontosabb tudnivalókat Hozzátáplálási Kisokosunkban!
Milyen ételeket vezethetsz be az egyes életkorokban, és milyen sorrendben? Nézd meg hozzátáplálási táblázatunkat!
További receptjeinket itt találod: Baba receptek
 
A cikket lektorálta:
 
			![]()  | 
			
Fotó: cookbookman17 / flickr


	
	
	

	
	
	
	
	
	
	
	


 
(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)