Recept típusa: gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
 
Hozzávalók:
- 450 g mirelit sóska
 - 2 szem burgonya
 - anyatej vagy tápszer
 
Elkészítés:
A sóskát kiolvasztjuk, majd kevés főzővízzel, fedő alatt, kis lángon megpároljuk. A felkockázott burgonyát puhára főzzük, majd összekeverjük a kész sóskával, végül az egészet pépesítjük, anyatejjel/tápszerrel hígítjuk.
Mi a hozzátáplálás menete? Olvasd el a legfontosabb tudnivalókat Hozzátáplálási Kisokosunkban!
Milyen ételeket vezethetsz be az egyes életkorokban, és milyen sorrendben? Nézd meg hozzátáplálási táblázatunkat!
További receptjeinket itt találod: Baba receptek
 
A cikket lektorálta:
 
			![]()  | 
			


	
	
	

	
	
	
	
	
	
	
	


 
(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)