A CsaládiNet szakértői CsaládiNet Szolgáltatás Közvetítő Kalkulátorok Hírlevél feliratkozás
SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Nyereményjáték a babaproject.hu-val!

Családinet [cikkei] - 2010-06-14
Csupán 3 pofonegyszerű kérdésre kell helyesen válaszolnod, és máris esélyes leszel, hogy megnyerd az 5000 Ft értékű babaproject.hu vásárlási utalványt! Gyere és játssz velünk!
Nyereményjáték a babaproject.hu-val!

Babaproject logo
A babaproject.hu webáruházban megtalálsz minden olyan (homeopátiás, természetes, gyógynövényeket tartalmazó) terméket, melyekkel segíthetsz a természetnek abban, hogy lerövidüljön a babára való várakozás ideje, ráadásul mindezt elérhető árakon kínálják, hiszen a magas színvonal nem jár mindig együtt a magas árral is!
 

Válaszolj helyesen 2010. június 27-ig az alábbi kérdésekre, melyekre a választ a babaproject.hu -n találod!
 

A szerencsés nyertes 5000 Ft értékű vásárlási utalványt kap, melyet kéthetente 1 alkalommal sorsolunk ki, egészen a nyereményjáték végig. Sok sikert kívánunk!

Fontos, hogy csak olyan regisztrált felhasználóink vehetnek részt a nyereményjátékon, akik adatlapjukon megadták teljes nevüket, címüket és e-mailcímüket. Ennek hiányában a sorsoláson nem vesznek részt, így kérünk, hogy töltsd ki ezeket az adataidat is! Köszönjük! 

{POLL_LEFT_108}

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
© 2004-2022 Családi Háló Közhasznú Alapítvány - minden jog fenntartva.
Ügynökségi értékesítési  képviselet: Adaptive Media
A szerkesztő ajánlja