SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Otthonában segítettek világra egy kisbabát a mentők

Németh Noémi [cikkei] - 2018-05-25
A mentők kiérkezésekor a szülés már megindult, így a kórházba szállításra már nem maradt idő.
Otthonában segítettek világra egy kisbabát a mentők

"Hatalmas feltöltődés egy ilyen ellátás, bár csak ilyen esetekben lenne ránk szükség" - mondta a mentőápoló. A történetet az Országos Mentőszolgálat osztotta meg Facebook-oldalán a napokban.

"OTTHON SEGÍTETTÉK VILÁGRA EMMÁT A MENTŐK

Csodálatos élménnyel gazdagodhattak annak a mátyásföldi mentőegységnek a tagjai, akiket egy szülő nőhöz riasztottak ma Budapesten. A helyszínre érkezéskor már megindult a szülés, így bajtársainknak nem sok idő maradt felkészülni a baba születésére. A párosnak ugyan első közös szolgálata a mai, de több éves szakmai rutinjuknak köszönhetően fél szavakból megértve egymást, bonyodalmak nélkül segítették világra Emmát. A gyors helyszíni ellátást követően végül a Cerny Alapítvány szakemberei szállították kórházba a babát, szorosan mögöttük bajtársainkkal, akik a boldog édesanyát szállították szülészeti osztályra. „Hatalmas feltöltődés egy ilyen ellátás, bár csak ilyen esetekben lenne ránk szükség”- mondta a mentőápoló, aki szinte azonnal a következő beteg ellátásánál kellett helyt álljon. Bajtársainknak gratulálunk, az újszülöttnek boldog és egészséges életet kívánunk!"

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja