A CsaládiNet szakértői CsaládiNet Szolgáltatás Közvetítő Kalkulátorok Hírlevél feliratkozás
SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Építkezés, felújítás, lakberendezés – elrajtolt a kuponletöltés! Hamarosan indul a HOMEINFO Kedvezmény Hetek

Családinet - 2021-02-08
Kevesebb, mint egy hónap múlva többet fog érni a pénze annak, aki az építkezéshez, felújításhoz, lakberendezéshez szükséges termékeket a HOMEINFO Kedvezmény Hetek kuponjaival vásárolja meg. Az akció iránt már most nagy az érdeklődés, a HOMEINFO.hu meg is kérdezte olvasóit, hogy leginkább mire használnák fel a több, mint 200 kedvezményre jogosító kupont.
Építkezés, felújítás, lakberendezés – elrajtolt a kuponletöltés! Hamarosan indul a HOMEINFO Kedvezmény Hetek

Március 1. és 15. között országszerte több mint 1000 üzletben és webshopban, csaknem 180 márka termékeire használhatók fel a HOMEINFO weboldalán elérhető kuponok. A HOMEINFO Kedvezmény Hetek az építkezés, felújítás, lakberendezés szinte teljes palettáját lefedi a kuponokkal, amelyek felhasználásával olyan termékcsaládok, szolgálatások válnak elérhetővé rendkívül kedvezményes áron, mint a ma még nem hétköznapinak számító, de praktikus, higiénikus megoldás, mint a testszárító gépek.

A kuponok igénybevételével vásárolhatunk továbbá műfüvet, lakberendezési szolgáltatásokat, vagy éppen az otthoni feltöltődésünket, pihenésünket szolgáló wellness-megoldásokat.

A kínálatban megtalálhatók még

 • konyhabútorok, konyhagépek,

 • meleg- és hidegburkolatok

 • fürdőszobai termékek, szaniterek

 • beltéri és kerti bútorok,

 • biztonságtechnikai és gépészeti rendszerek is.

Nem lesz hiány lámpákból sem, de akár ajtót és kilincset is találunk a választékban. A kuponokkal építőanyagokat is vásárolhatunk kedvezményesen, például festéket, tetőt és hőszigetelő rendszereket.

A portálunk által készített nem reprezentatív közvélemény-kutatás szerint a kuponokkal elérhető kedvezményeket a válaszadók

 • 71,05%-a lakberendezési termékekre,

 • 57,89%-a építőanyagokra,

 • 36,18%-a kerti, illetve

 • 28,29%-a wellness termékekre fordítaná.

A két legfontosabb dátum, hogy ne maradjon le a kedvezményekről:

 • Február 1-jétől lehet letölteni a kuponokat, ezután marad elég idő böngészni, keresgélni és átgondolni, hol és mit szeretnének megvásárolni.

 • Március 1-15.: Ebben a két hétben lehet felhasználni a letöltött kuponokat.

A HOMEINFO Kedvezmény Hetek akcióit már most, az indulás előtt egy hónappal is hatalmas várakozás övezi. Az érdeklődők több mint fele – közel 57 százalékuk – tervez felújítást, csaknem 17 százalékuk építkezik, vagy építkezés előtt áll, több mint 13 százalék pedig a lakás berendezéséhez szükséges termékek beszerzésére fordítaná a kedvezményeket. A válaszadók 12 százaléka még nézelődik, keresgél és a választék, valamint az elérhető kedvezmények függvényében dönt a vásárlásról.

A kuponokat igénybe venni szándékozók több mint 40 százaléka tervezi, hogy élne a 2021. januártól bevezetett állami támogatás (Felújítási támogatás) előnyeivel, 11 százalékuk a CSOK, közel 10 százalék pedig a Babaváró hitel előnyeit használná ki. Az állami kedvezményekre, támogatásokra jogosultak körében tehát különösen erős érdeklődés mutatkozik, de a kedvezményezetti körből kiszorulók is jelentős megtakarításra tehetnek szert a HOMEINFO Kedvezmény Hetek kuponjaival.

Induljon a kuponvadászat, ragadja meg a kedvezményeket!

https://www.homeinfo.hu/homeinfo-hetek/

Közösségi hozzászólások:
© 2004-2021 Családi Háló Közhasznú Alapítvány - minden jog fenntartva.
Ügynökségi értékesítési képviselet: Adaptive Media
A szerkesztő ajánlja