SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Építkezés, felújítás, lakberendezés – elrajtolt a kuponletöltés! Hamarosan indul a HOMEINFO Kedvezmény Hetek

Családinet [cikkei] - 2021-02-08
Kevesebb, mint egy hónap múlva többet fog érni a pénze annak, aki az építkezéshez, felújításhoz, lakberendezéshez szükséges termékeket a HOMEINFO Kedvezmény Hetek kuponjaival vásárolja meg. Az akció iránt már most nagy az érdeklődés, a HOMEINFO.hu meg is kérdezte olvasóit, hogy leginkább mire használnák fel a több, mint 200 kedvezményre jogosító kupont.
Építkezés, felújítás, lakberendezés – elrajtolt a kuponletöltés! Hamarosan indul a HOMEINFO Kedvezmény Hetek

Március 1. és 15. között országszerte több mint 1000 üzletben és webshopban, csaknem 180 márka termékeire használhatók fel a HOMEINFO weboldalán elérhető kuponok. A HOMEINFO Kedvezmény Hetek az építkezés, felújítás, lakberendezés szinte teljes palettáját lefedi a kuponokkal, amelyek felhasználásával olyan termékcsaládok, szolgálatások válnak elérhetővé rendkívül kedvezményes áron, mint a ma még nem hétköznapinak számító, de praktikus, higiénikus megoldás, mint a testszárító gépek.

A kuponok igénybevételével vásárolhatunk továbbá műfüvet, lakberendezési szolgáltatásokat, vagy éppen az otthoni feltöltődésünket, pihenésünket szolgáló wellness-megoldásokat.

A kínálatban megtalálhatók még

 • konyhabútorok, konyhagépek,

 • meleg- és hidegburkolatok

 • fürdőszobai termékek, szaniterek

 • beltéri és kerti bútorok,

 • biztonságtechnikai és gépészeti rendszerek is.

Nem lesz hiány lámpákból sem, de akár ajtót és kilincset is találunk a választékban. A kuponokkal építőanyagokat is vásárolhatunk kedvezményesen, például festéket, tetőt és hőszigetelő rendszereket.

A portálunk által készített nem reprezentatív közvélemény-kutatás szerint a kuponokkal elérhető kedvezményeket a válaszadók

 • 71,05%-a lakberendezési termékekre,

 • 57,89%-a építőanyagokra,

 • 36,18%-a kerti, illetve

 • 28,29%-a wellness termékekre fordítaná.

A két legfontosabb dátum, hogy ne maradjon le a kedvezményekről:

 • Február 1-jétől lehet letölteni a kuponokat, ezután marad elég idő böngészni, keresgélni és átgondolni, hol és mit szeretnének megvásárolni.

 • Március 1-15.: Ebben a két hétben lehet felhasználni a letöltött kuponokat.

A HOMEINFO Kedvezmény Hetek akcióit már most, az indulás előtt egy hónappal is hatalmas várakozás övezi. Az érdeklődők több mint fele – közel 57 százalékuk – tervez felújítást, csaknem 17 százalékuk építkezik, vagy építkezés előtt áll, több mint 13 százalék pedig a lakás berendezéséhez szükséges termékek beszerzésére fordítaná a kedvezményeket. A válaszadók 12 százaléka még nézelődik, keresgél és a választék, valamint az elérhető kedvezmények függvényében dönt a vásárlásról.

A kuponokat igénybe venni szándékozók több mint 40 százaléka tervezi, hogy élne a 2021. januártól bevezetett állami támogatás (Felújítási támogatás) előnyeivel, 11 százalékuk a CSOK, közel 10 százalék pedig a Babaváró hitel előnyeit használná ki. Az állami kedvezményekre, támogatásokra jogosultak körében tehát különösen erős érdeklődés mutatkozik, de a kedvezményezetti körből kiszorulók is jelentős megtakarításra tehetnek szert a HOMEINFO Kedvezmény Hetek kuponjaival.

Induljon a kuponvadászat, ragadja meg a kedvezményeket!

https://www.homeinfo.hu/homeinfo-hetek/

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja