SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

A tökéletes karácsonyi ajándék csak a tiéd!

Családinet [cikkei] - 2021-12-06
 [X]

Nincs annál kedvesebb dolog, mikor tényleg személyre szól a meglepetés. Ha pedig nemcsak a neved szerepel rajta, de pont a te igényeid szerint van elkészítve az ajándékod, biztos lehetsz benne, hogy akitől kaptad, nagyon figyel rád! Ha pedig te leped meg szeretteid ilyesmivel, még inkább a szívük csücske leszel!
A tökéletes karácsonyi ajándék csak a tiéd!

A karácsony a szeretet ünnepe, de sokan inkább stresszforrásnak érzik. Nem csoda, hiszen az emberek jó részének másról sem szól az ünnepi készülődés, mint az ajándékok után való rohangálásról vagy épp a kötelező főzésről. Nem ritka, hogy az ajándék csak „valami”, amit gyorsan meg lehet venni, de valójában semmi köze annak a személyiségéhez, akinek szánják. Nem véletlenül mondták anyáink, hogy alsónadrág, zokni, tusfürdő és dezodor nem való a karácsonyfa alá!


Mitől lesz személyes egy ajándék?

Elsősorban attól, hogy ismerjük azt, akit szeretnénk vele meglepni, és figyelünk az igényeire. Ha valaki szereti a kézműves dolgokat, ne rejtsen az ajándékcsomag műanyag holmit. Annak, aki gluténérzékenységben szenved, olyan gasztro ajándékkal kedveskedünk, amelyet biztonságosan fogyaszthat. ha pedig valaki vegán, a kozmetikumok terén sem egyezik ki olyan termékekkel, amelyeknek bármi köze van az állatokhoz.


Natúrkozmetikum: az újjászületett karácsonyi meglepetés

Sokáig a kozmetikai csomag ajándékozása kettős érzelmeket keltett az emberekben, hiszen egy tisztasági készlet egyrészt nem túl ötletes ajándék, másrészt akár célzás is lehet a személyi higiéniára. Néhány éve azonban a natúrkozmetikumok egyre nagyobb teret hódítanak a szépség- és bőrápolás terén, és ezek a termékek már méltóak arra, hogy a fa alá kerüljenek, hiszen kézzel készített szépészeti szerekről van szó. A Mix Your Nature E-keverdében például azt jelenti, hogy az egészségtudatosság jegyében mikroműanyagoktól és mesterséges adalékoktól, valamint tartósítószerektől mentes, egyedi igényeknek megfelelő hatóanyag kombinációval kérhetők az arc- és bőrápolók, a dezodorok vagy épp a fürdőszerek, így az, akinek szánjuk, biztos lehet abban, hogy tudjuk, mire van igazán szüksége. Legyen szó száraz, érzékeny, érett vagy éppen ekcémás bőrről, ajándékunk sikert arat majd, és nem kerülnek be az „egyszer majd elhasználom” vagy a „valakinek jó lesz” kupacba, netán a kukába.


Így teheted még emlékezetesebbé az ünnepet

Ahhoz, hogy egy egyéni igényekre szabott kozmetikum még inkább személyes legyen, oda kell figyelni a külcsínre is. Szerencsére már nem kell azon gondolkodnunk, hogy dobjuk fel saját kézzel az eredeti csomagolást. A Mix Your Nature vegán és kézzel készített natúrkozmetikumait ugyanis kérheted névre szóló csomagolásban is. Elhiheted, ilyen meglepetésre senki sem számít, így biztos lehetsz abban, hogy te ajándékaid lesznek az ünnep sztárjai. Ez nem meglepő, hiszen nemcsak te leszel az, aki a szerettei egyedi igényeire figyel, de ennél személyesebb meglepetést el sem lehet képzelni!


Ne csak egészség-, de környezettudatos is legyen a karácsony!

Mix Your Nature Fürdőtea - Karácsonyi ajándék (környezettudatos, lebomló csomagolásban)

Az elmúlt időszakban egyre fontosabbá vált a környezettudatosság, ami az ünnepek idején még fontosabb, hiszen ilyenkor tonnaszámra kerülnek csomagolóanyagok a szeméttelepekre. Ezek vagy újrahasznosíthatóak, vagy nem, de akárhogy is, mindenféleképp terhelik a környezetet. Ha jól választasz ajándékot, ezt a problémát is megoldhatod. Manapság ugyanis egyre inkább teret hódítanak a környezettudatos csomagolóanyagok, legyen szó csinos vászonzsákokról, vagy papírdobozokról. A Mix Your Nature olyan szépség- és bőrápoló termékei, mint a szemkörnyékápolók, arckrémek, dezodorok, balzsamok, testápolók és habkrémek, egytől egyig bájos, speciális kartonból készült hengerekbe kerülnek, hiszen stiftes állaguk ezt lehetővé teszi. A kartondoboz – miután kiürült – teljes mértékben lebomlik, de akár a tavaszi palántázáshoz is felhasználható, miközben a festék sem árt a környezetnek, hiszen természetes alapanyagból, szójából állítják elő.

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja