A CsaládiNet szakértői CsaládiNet Szolgáltatás Közvetítő Kalkulátorok Hírlevél feliratkozás
SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Homeinfo Kedvezmény Hetek: legtöbben lakásfelújításra és lakberendezési termékek vásárlására használnák a kedvezményre jogosító kuponokat

Családinet - 2021-02-02
2021. március 1. és 15. között csaknem 200 márka termékeire használhatók fel a Homeinfo oldalán elérhető kuponok, melyeket olvasóink építkezéshez, felújításhoz, lakberendezéshez nélkülözhetetlen árucikkek vásárlására fordíthatnak. Egy gyors, nem reprezentatív közvélemény kutatással mértük fel azt a Homeinfo olvasóinak körében, hogy mely termékek, termékcsoportok vásárlásánál használnák fel az elérhető kedvezményeket, illetve milyen állami támogatást vennének igénybe lakásvásárláshoz, felújításhoz.
Homeinfo Kedvezmény Hetek: legtöbben lakásfelújításra és lakberendezési termékek vásárlására használnák a kedvezményre jogosító kuponokat

A Homeinfo Kedvezmény Hetek akcióit már most hatalmas várakozás övezi. Az érdeklődők több mint fele – közel 57 százalékuk – tervez felújítást, csaknem 17 százalékuk építkezik, vagy építkezés előtt áll, több mint 13 százalék pedig a lakás berendezéséhez szükséges termékek beszerzésénél használná a kedvezményeket. A válaszolók 12 százaléka még nézelődik, keresgél és a választék, valamint az elérhető kedvezmények függvényében dönt a vásárlásról.

Homeinfo közvéleménykutatás diagram (lakásfelújítás, építkezés)

Az érdeklődők jelentős része lakberendezési termékekre (71,05%), építőanyagokra (57,89%), kerti (36,18%), illetve wellness termékekre (28,29%) szeretné a kedvezményeket felhasználni.

Homeinfo közvéleménykutatás diagram (lakberendezési termékek, építőanyagok, kerti termékek, wellness termékek)

A kuponokat igénybe venni szándékozók több mint 40 százaléka tervezi, hogy élne a 2021. januártól bevezetett állami támogatás (Felújítási támogatás) előnyeivel, 11 százalékuk a CSOK, közel 10 százalék pedig a Babaváró hitel előnyeit használná ki. Az állami kedvezményekre, támogatásokra jogosultak körében tehát különösen erős érdeklődés mutatkozik, de a kedvezményezetti körből kiszorulók is jelentős megtakarításra tehetnek szert a Homeinfo Kedvezmény Hetek kuponjaival.

A Homeinfo Kedvezmény Hetek keretében a kormányzati támogatások optimális felhasználásához az építkezők és felújítók 2021-ben első alkalommal, egy helyen több száz lakberendezési termék és építőanyag márkák által kínált kedvezményekből válogathatnak. Az ajánlatok között  ajtó/ablak, bútor, hideg- és melegburkolatok, design termékek, fürdőszobai termékek, konyhabútorok, fűtés, gyerekszoba, kert, klíma, lakberendezési termékek és szolgáltatások, kert, világítás, valamint otthoni wellness termékek találhatók.

A kedvezményes ajánlatok a  https://www.homeinfo.hu/homeinfo-hetek/ weboldalon érhetők el.

Nyitókép: Ivan Samkov fotója a Pexels oldaláról

Közösségi hozzászólások:
© 2004-2021 Családi Háló Közhasznú Alapítvány - minden jog fenntartva.
Ügynökségi értékesítési  képviselet: Adaptive Media
A szerkesztő ajánlja