A CsaládiNet szakértői CsaládiNet Szolgáltatás Közvetítő Kalkulátorok Hírlevél feliratkozás
SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Írd át! A nyár elkezdődött

Kisiván Krisztina [cikkei] - 2020-07-08
Nyáron a nap magasan áll. Hosszú utat tesz meg, hogy itt lehessen. A mi belső vívódásaink, problémáink, gátjaink ugyanilyen hosszú utat tesznek meg bennünk.
Írd át! A nyár elkezdődött

Ha a nap ide, a tetőpontra érkezik, meg fogjuk érezni a legfényesebb és legmelegebb napsütést, ami bevilágítja, megerősíti a korábbi megérzéseinket. Érzed, hogy felmelegít, bemelegít? Ez kellett ahhoz, hogy a meggyőződéseinket magasabb szintre emeljük és belevágjunk a változásba.

A napfénnyel, a meleggel töltekezzünk, bátorodjunk most arra, hogy felvállaljuk, amit eddig csak dédelgettünk magunkban. Feloldódik a jég, megszűnik a hidegség körülöttünk. Így válik lehetővé a dolgok, a gondok megértése. Az ezzel járó felszabadító érzés teszi lehetővé, hogy megértőbbek, elfogadóbbak legyünk és így saját feladatainkat könnyebben megoldjuk. Ez hozza meg, majd azt a változást, amire csak álmunkban mertünk (vagy nem is mertünk) gondolni. 

A nagy, felszabadító megértések, nyár idején jönnek el. Olyan stressz falak omolhatnak le nyáron, amelyek télen, a ködben, a hidegben való fázó érzésektől nehezebben láthatóak.

Mik lehetnek ezek? Kinek épp mi a legfontosabb: az anyagiak vagy munka, a biztonság, a párkapcsolat, termékenység és család témakörei. A felszabadult érzés aztán segíti a tiszta és erőszakmentes kommunikációt. Azt a kommunikációt, ami gyakran alapja annak, hogy szeretettel forduljunk másokhoz és megértést gyakoroljunk.

Határozzuk el magunkat és haladjuk meg ezen a nyáron a saját határainkat, korlátainkat. Így tudatosan sokat tehetünk a saját önértékelésünk és mások által való megbecsülés ezáltal pedig az egészségesen büszke, elégedett, nyugodt és magabiztos énünk felé.

A változások hasznosak az életünkben. Ha a körülmények kikényszerítik, gyakran fájdalmat érzünk akár testi, akár lelki megnyilvánulásban. Ha az átrendezést magunk kezdeményezzük, saját célok és tervek valósulnak meg, akkor sokkal könnyebben fog sikerülni minden. Meg fogsz lepődni! Próbáld ki! Légy bátor, és ha kell, kérj segítséget !

Ha ezen az úton jársz, lelki támogató segítségre, szaktanácsadásra, konzultációra, rajzvizsgálatra vagy mediációra lenne szükséged, kérlek, keress meg az alábbi elérhetőségen:

Kapcsolódó cikkeink:

Kép: JillWellington / pixabay

Kisiván Krisztina


Kisiván Krisztina
life coach-mediátor-rajzvizsgálati szaktanácsadó

Elérhetőségeim:
E-mail: info@livecoach.hu
Honlap: www.livecoach.hu
Telefon: +36-70-628-2026
(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja