SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Tabu könyvek: Benoit Charles - Te... voltál

Családinet [cikkei] - 2012-10-15
Kyle Chase átlagos amerikai középiskolás egy átlagos amerikai kisvárosban. Értelmetlennek érzi a tanulást, üresnek a családjával folytatott panelpárbeszédeket, céltalannak még a haverjaival való lötyögést is. Mert a haverokhoz is csak jobb híján csapódik.
Tabu könyvek: Benoit Charles - Te... voltál

Tartalmatlan az iskolában töltött idő, de ugyanolyan tartalmatlan és üres volt a nyári szünet is. Csak két ember érdekli a világon, az egyik a kishúga, a másik Ashley, akibe – talán – szerelmes, de nem mer úgy közeledni hozzá. A céltalan üresség lassan az erőszak közelébe sodorja: kisebb-nagyobb csínyek, betörés, így legalább éri valamilyen inger. Ekkor jelenik meg az iskolában a furcsa Zack. Egyszerre vonzó és taszító egyéniség, mindenkivel jóban van, és mindenkit kiismer. Kiderül, annak is vannak gyenge pontjai, aki azt hiszi magáról, rajta nincs mit kiismerni. Kyle céltalan mindennapjai hirtelen különös irányt vesznek. Benoit három, felnőtteknek írott sikeres krimi után a tizenéves közönséghez is utat talált Te… voltál című regényével, amely a középiskolai erőszakról szól.

Benoit Charles: Te... voltál

Nincs uralmad semmi fölött

Fordító: Puller István
Megjelenés éve: 2012
Oldalszám: 168

 

 

 

 

További TABU könyvek:
Beate Teresa Hanika: Soha senkinek
Servant, Stéphane: Tűzkeresztség
Zannoner, Paola: Célvonal

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja