A CsaládiNet szakértői CsaládiNet Szolgáltatás Közvetítő Kalkulátorok Hírlevél feliratkozás
SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Amikor a gyerekek kicsit felnőttek lehetnek

Családinet - 2021-04-20
 [X]

A gyerekek számára mindig az a legjobb játék, amikor a szüleiket utánozhatják. Nagy örömmel tölti el őket, ha olyan tárgyaik is vannak, mint amiket "a nagyok" használnak nap mint nap. A Lebudo gyerekjáték webáruház kínálatában rengeteg olyan játék található, amikkel a kicsik úgy érezhetik, hogy felnőttek és a saját kis világukban ők a főnökök. Ezekből a szuper, magyar gyártású játékokból mutatunk is egy összeállítást.
Amikor a gyerekek kicsit felnőttek lehetnek

Az első saját házikó

Amíg a kicsik az anyukájukkal vannak otthon, sokszor nézik végig a különböző házimunkák folyamatát elejétől a végéig. Később ők maguk is részt tudnak venni benne és segítő kezeket nyújtanak a szülők számára. Mivel a gyerkőcök hihetetlenül gyorsan tanulnak, hamar rutinosak lesznek egy-egy feladat megoldásában, így idővel olthatatlan vágyat éreznek arra, hogy legyen egy saját kis helyük, amit rendben és tisztán tarthatnak. Ilyen esetben a beltéri és kültéri használatra egyaránt alkalmas játékházak remek választásnak bizonyulhatnak, hiszen sok játék elfér bennük és igazán kényelmesek.

Lebudo állatos gyerek játékház
Állatos gyerek játszóház, 18.880 Ft, Lebudo Játék

Lebudo első házam játékház
Első Házam Játékház, 14.480 Ft, Lebudo Játék

 

Száguldás két keréken

Bár a kicsik pár hónapos koruktól kezdve folyamatosan különböző játékokkal játszanak, az első igazán nagy mérföldkő számukra az első műanyag motor, tricikli vagy futóbicikli birtokba vétele. A gyerkőcöknek nagyjából három lépést kell megtenniük, amíg a kezüket fogó felnőttnek egyet, így nem is csoda, hogy mennyire kitörő örömmel fogadják azt, mikor méterekkel előrébb járhatnak a szüleiknél. A kisfiúk és a kislányok ugyanúgy megtalálhatják azt a motort, amibe szinte beleszeretnek: sok különböző színben és formában elérhetőek.

Lebudo Cross 8 motor (piros)
Cross 8 motor, 7.840 Ft, Lebudo Játék

Lebudo Cross 3 motor (kék)
Cross 3 motor, 3.399 Ft, Lebudo Játék

Lebudo nyuszi motor
Nyuszi motor, 3.380 Ft, Lebudo Játék

 

Főszerepben: a víz

Bár a strandszezon még kicsit várat magára, egy jó kis vízicsatához már általában tavasszal is elég meleg az idő. Akár a kertben, akár egy városhoz közeli szabadidőparkban tervezünk családi programot, a különböző vizes játékokat mindenképp érdemes magunkkal vinnünk, hiszen a gyerkőcöket hosszú órákra le tudja kötni még akkor is, ha a családban lévő gyerekek között akár nagyobb a korkülönbség. Sőt, egy igazi vízipisztolyokkal és vízipuskákkal lebonyolított küzdelemben az apukák is jó eséllyel vesznek részt, hiszen ez remek kikapcsolódási és szórakozási lehetőség.

Lebudo hátizsákos vízipuska
Hátizsákos vízipuska, 3.099 Ft, Lebudo Játék

Lebudo hajó formákkal
Hajó formákkal, 2.099 Ft, Lebudo Játék

Lebudo horgászbotHorgászbot, 1.399 Ft, Lebudo Játék

Közösségi hozzászólások:
© 2004-2021 Családi Háló Közhasznú Alapítvány - minden jog fenntartva.
Ügynökségi értékesítési  képviselet: Adaptive Media
A szerkesztő ajánlja