SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Így készül Judy a nagy nyári bikini szezonra

Családinet [cikkei] - 2015-06-04
 [X]

Judy, a Groovehouse gyönyörű énekesnője kislánya, Maja megszületése óta az egészséges életmód elkötelezett hívévé lett, olyannyira, hogy karrierjének építése mellett kiemelt módon figyel az egészségmegőrzése is. A különleges hangú énekesnő most elárulja nekünk, hogyan hozza magát ragyogó formába a bikini- és koncertszezonra, illetve azt, hogy családját hogyan tartja mindig egészségben.
Így készül Judy a nagy nyári bikini szezonra

“Szeretném a páromat újra és újra elbűvölni”

“Egy gyermek érkezése gyökerestül képes megváltoztatni egy nő életét. Amióta a kislányom, Maja megszületett, róla szól minden, az egész életem, karrierem igyekszem úgy alakítani, hogy az számára a legideálisabb legyen. De természetesen a nyár az együttes életében a legaktívabb időszak, beindult a nagy koncert-szezon, így a nyár folyamán gyakorlatilag bejárjuk az országot, valamint a főváros legfontosabb szórakozóhelyeit, színpadait és óriási retro bulikat csapunk.
Mivel a nyár beköszöntével nemcsak a nagy koncert-, de a bikiniszezon is kezdetét veszi, úgy érzem még inkább elérkezett számomra az idő, hogy a télen felrakódott kis plusztól megszabaduljak.


A kislányommal való terhesség alatt jócskán felszedtem magamra, aztán ahogy megszületett Maja, nagyon tudatosan kezdtem el a kilók lefaragását, így rövid idő alatt több mint 20 kilótól szabadultam meg. Az elmúlt időszakban ismét felcsúszott egy kis felesleg, azonban most úgy érzem gyerekjáték lesz a fogyókúra. Ugyanis egy nagyon jó barátnőmtől, Erdélyi Mónikától hallottam egy szuper, új fogyókúrás módszerről, amelynek segítségével villámgyorsan, ám mégis könnyedén, a szervezetem sanyargatása nélkül tudok megszabadulni a felrakódott néhány plusz kilótól.
Mónival mindig motiváljuk egymást a mozgásban, illetve a fogyásban, így természetesen azonnal megosztotta velem annak a zseniális új fogyókúrának, a “receptjét”, amelynek segítségével ő már több mint 10 kilótól megszabadult. Így körülbelül egy hónappal ezelőtt Mónitól kaptam néhány 7 és 17 shake-et, hogy kipróbáljam, azóta pedig nagy rajongójává váltam ennek a módszernek, hiszen olyan természetes alapanyagokat tartalmaz, amelyek hozzájárulnak a szervezet vitamin- és ásványianyag-szükségletének biztosításához, valamint növényi rosttartalma segítségével hatékonyan csillapítja az étvágyat. Az italpor abszolút természetes módon segíti elő a zsírcsökkenést, hiszen biztosítja a szervezet számára nélkülözhetetlen, alapvető vitaminokat és ásványi anyagokat, mint az A, D, E, C és B vitaminokat, valamint kálciumot, magnéziumot, cinket, szelént és egyéb fontos ásványokat, ami számomra különösen fontos, hiszen nagyon nagy híve vagyok az egészséges életmódnak. A 7 és 17 italpor kiszerelésének köszönhetően könnyen elkészíthető. Az egy adagot tartalmazó tasakhoz csupán egy pohár tejre van szükség és máris kész az ízletes turmix, mely tökéletesen helyettesít egy teljes főétkezést. Nagy kedvencem továbbá a műzliszelet, valamint a lapkenyér, amelyeket bárhová magammal vihetem, így nem csak ízletesek, de praktikusak is, hiszen akárhol előkaphatom őket, akár edzés után is, vagy az autóban munkába menet és egy teljes értékű főétkezést tudok helyettesíteni velük. Próbálom megőrizni az egészségem, ami bölcsibe járó kicsi gyermekem mellett egyáltalán nem könnyű feladat! Sajnos a közösségben hamarabb megfertőzik egymást a gyerekek, így fokozottan ügyelnem kell az egész család egészségére. Pontosan ezért sokat járunk Majával a szabadba, igyekszünk a szabadidőnket a természetben, kirándulásokkal tölteni, illetve én magam is rengeteget mozgok, minden nap szakítok időt egy kis testedzésre. És persze mivel én is nő vagyok, nemcsak az egészségem szempontjából fontos, hogy formában tartsam magam, hanem szeretnék megújulni, a páromat újra és újra elbűvölni”- meséli Judy.

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja