Recept típusa: gluténmentes, tejmentes
Hozzávalók:
- 20-20 dkg málna és eper vegyesen
- fél citrom leve
- 4 tojásfehérje
- 3 ek. nyírfacukor
Elkészítés:
A tojásfehérjéhez hozzáadjuk a nyírfacukrot, majd habverővel kemény habot készítünk belőle. A málnát és az epret botmixerrel pépesítjük és elkeverjük a citromlével, majd ráöntjük a kemény habra, és óvatosan addig keverjük, míg egyenletes, rózsaszín színű krémet nem kapunk. A tetejét végül eperdarabokkal díszíthetjük.
Mi a hozzátáplálás menete? Olvasd el a legfontosabb tudnivalókat Hozzátáplálási Kisokosunkban!
Milyen ételeket vezethetsz be az egyes életkorokban, és milyen sorrendben? Nézd meg hozzátáplálási táblázatunkat!
További receptjeinket itt találod: Baba receptek
Fotó: P.Lechien / https://commons.wikimedia.org
Kérjük, támogasd munkánkat!
Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértőnk, vagy ha egyszerűen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!
Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás
Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:
(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)