A CsaládiNet szakértői CsaládiNet Szolgáltatás Közvetítő Kalkulátorok Hírlevél feliratkozás
SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Mire jó a nyers virágpor?

Családinet [cikkei] - 2012-10-01
 [X]

A nyers virágpor egy rendkívül összetett eledel, több mint 120 összetevőből. Benne van mind a 22 aminosav amiből az ember felépül. Az összes vitamin, ásványi anyag és nyomelem benne van, amire az embernek az egészséges testi működéshez szüksége van. A nyers virágporban benne van a természet íze java, melyek mind hiányoznak a szárított virágporból.
Mire jó a nyers virágpor?

A nyers virágport főként egészség védelemre és méregtelenítésre fogyasztják milliók szerte a nagyvilágban. A különböző virágpor fajtákat, különböző célokra lehet alkalmazni, a kiegészítő terápia részeként, vagy akárcsak önmagukban, a gyógyulás elősegítésére.

A méhészek leginkább ezt a négy fajta nyers virágport gyűjtik: a vegyesvirág (több tucat mezei virág), a fűz, a hárs és a galagonya.

Mire jó a vegyesvirágpor?

virágporA vegyesvirág ajánlható azoknak, akik először fogyasztanak nyers virágport.
A vegyesvirágport fogyaszthatjuk immunrendszer erősítésre, stressz ellen, étvágy csökkentésre,  így a fogyókúra megtámogatására.

Egy evőkanál virágpor, képes lehet akár 24 órára is elvenni az étvágyat, úgy hogy közben nem leszünk éhesek, fáradtak, gyengék. Ez nagy segítség a lefogyni vágyóknak.

Sokan fogyasztják a vegyes virágport szervezet erősítésre, anorexia esetén, gyomor és bél állapot javításra, csont és izületi bajokra, cukorbetegség esetén, a húgyutak és a vese állapotának feljavítására.  Gyermekek számára is a vegyesvirág ajánlott.


Mire jó a hárs és a fűz virágpora?

Hárs és Fűz virágporA hárs virágpor főként idegrendszerrel kapcsolatos problémáknál ajánlható. Túlhajszolt életmód, stressz, depresszió, fáradtság során lehet hasznos. A hárs fogyasztható még légúti bajoknál, asztmánál, allergiánál is.
 
A fűzfa virágpor az egyik legjobb minőségű virágpor. A fűz a városi ember számára ideális az egészség megőrzése, immunerősítésre, idősebb korban szervezet erősítésre, vagy éppen a műtétek utáni gyorsabb regenerálódáshoz.  Kemoterápiák alatt is a fűzfa virágporát érdemes fogyasztani.

Mire jó a galagonya virágpora?

A galagonya virágpora, ellentétben a többi virágporral, nem finom, íze kesernyésebb. A galagonya virágport szív és érrendszeri bajoknál érdemes kipróbálni. Jó hatásokat lehet vele elérni, magas és alacsony vérnyomásnál egyaránt.

Még több információ: http://www.nyersviragpor.hu/
Infóvonal: +3670 / 3377 059
 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja