SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Szeged napi kedvezmény a Coca-Cola SZIN-re

Családinet [cikkei] - 2024-05-13
Nyárzáró fesztiválunk, a Coca-Cola SZIN kedvezményes belépőkkel ünnepli Szeged Napját. Szeged 1719. május 21-én lett szabad királyi város, s a jeles dátumra utalva 521 igen kedvezményes SZIN-bérlet várja majd gazdáját, de korlátozott számban a napijegyek is olcsóbbá válnak.
Szeged napi kedvezmény a Coca-Cola SZIN-re

Immár hagyomány, hogy a Szegedi Ifjúsági Napok azzal ünnepli május 21-ét, a város jeles napját, hogy kedvezményes belépőket kínál a fesztiválra. „Ezen a napon Szegedet ünnepeljük, és mi ehhez úgy járulunk hozzá, hogy a szegedieknek kedvezményes bérletvásárlási lehetőséget biztosítunk a SZIN-re" – mondta Kolonics Erika, a Coca-Cola SZIN főszervezője. Eszerint május 21-én, de még másnap is, 521 olcsóbb bérlettel készülnek a fesztivál szervezői, és ezúttal napijegyek is kerülnek az ünnepi kosárba. A Szeged Napja ünnepségsorozat alatt a két nemzetközi sztár, a SZIN szerdai napjára új albumával érkező Zara Larsson, és a rádiós ranglisták éléről augusztus 30-án Szegedre érkező Kamrad fellépő napjára is él majd a kedvezmény a szegedi lakcímkártyával rendelkezőknek.  


 
A Coca-Cola SZIN idén is mintegy 200 programot kínál a négy nap alatt. A nyitónapon Zara Larsson, Rúzsa Magdi, Dzsúdló, Follow The Flow, KKevin, Analog Balaton, Fish!, Aurevoir, Blahalouisiana, Ganxsta Zolee és a Kartel, Hűvös, Margaret Island, Metzker & Friends, Parno Graszt. Másnap Armin van Buuren lesz a nemzetközi sztár, a magyarok közt pedig többek között ott lesz Lazarvs, a Csaknekedkislány, a Bëlga, a Valmar, a Carson Coma, Lenkke_, a Honeybeast és a Szalonna és Bandája. A pénteki napon Kamrad, Wellhello, T. Danny, Krúbi, Bohemian Betyars, Pogány Induló és Ótvar Pestis, 6363, Bruno x Spacc, K-OSZ Disco, Majka, OTL - IBBIGANG x Gyuris vár mindenkit. A Coca-Cola SZIN zárónapján lép fel Azahriah, de lesz még Necc Party, BSW, Bagossy Brothers Company, Anima Sound System, Beton.Hofi, Gypo Circus, Vodka For Kids, Konyha, Rácz Gergő és Orsovai Reni, ajsa luna, kristoaf és sokan mások.

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)

LEGOLVASOTTABB

Segítő közösség tüdőfibrózissal élőknek

Segítő közösség tüdőfibrózissal élőknek

A betegszervezetek olyan non-profit szervezetek, amelyek rendkívül értékes segítséget adhatnak különböző krónikus betegségben szenvedőknek a klasszikus értelemben vett betegellátáson túl. Ezek a szervezetek adott betegségcsoportok szerint szerveződnek, és döntően önkéntesek munkáján alapulnak. A Magyar Tüdőfibrózis Egyesület a tüdőfibrózissal élők számára nyújtja azokat a betegszervezeti szolgáltatásokat, amelyek jelentős befolyással lehetnek az érintettek életminőségére.
Lábszárból kivett ideggel mentették meg egy beteg látását a Semmelweis Egyetemen

Lábszárból kivett ideggel mentették meg egy beteg látását a Semmelweis Egyetemen

Hazánkban először a Semmelweis Egyetem plasztikai sebészei és szemészei közösen hajtották végre azt a speciális műtétet, amely során a beteg lábszárából kivett 15 centiméteres ideget ültették be egy érzőideg és a szem szaruhártyája közé, hogy a páciens visszanyerhesse a szaruhártya érzékelési funkcióját.
Klimax: teljes kép a változókorról

Klimax: teljes kép a változókorról

Vannak, akiket hirtelen és váratlanul ér, hogy beléptek a változókorba, míg mások évek óta tudatosan készülnek rá. Mutatjuk, melyek a klimax tünetei, és hogy milyen életmódbeli és étrendbeli változásokkal tudunk enyhíteni a kellemetlenségeken.
Barna folyás: mit jelent és mikor kell aggódni?

Barna folyás: mit jelent és mikor kell aggódni?

A női ciklus során számos változást tapasztalhatunk, amelyek közül az egyik leggyakoribb a barna folyás. Sokan aggódnak, amikor ilyen jelenséget tapasztalnak, hiszen nem mindig egyértelmű, hogy mi állhat a háttérben.
A fiatalabb cukorbetegeknél magasabb a rák kialakulásának kockázata

A fiatalabb cukorbetegeknél magasabb a rák kialakulásának kockázata

A diabétesz jelentősen megnöveli a daganatok kockázatát, elsősorban a 40-54 évesek körében - derül ki a Semmelweis Egyetem Diabetes Research and Clinical Practice nevű szaklapban publikált friss kutatásából. A több mint hárommillió magyar páciens adatait feldolgozó elemzés szerint a rák előfordulásának kockázata már a cukorbetegség diagnosztizálása előtt emelkedni kezd, és a rákövetkező évben tetőzik. A szakemberek ezért a szűrővizsgálatok fontosságát hangsúlyozzák.
A szerkesztő ajánlja