A CsaládiNet szakértői CsaládiNet Szolgáltatás Közvetítő Kalkulátorok Hírlevél feliratkozás
SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Program ajánlása

Családinet - 2013-01-09
Kedves Programajánló!
Mivel kezelhetetlen mennyiségűre nőtt a programmal ingyenesen megjelenni kívánók száma portálunkon, ezért 2012 december 01-tõl kezdődően ingyenes program-megjelenésre csak abban az esetben van lehetőség, ha a program szervezője/beküldője maga tölti fel az esemény részleteit.
Program ajánlása

1. lépés: Regisztráció/belépés
Ahhoz, hogy programot, vagy más anyagot (cikket) tudjon küldeni valaki, először  regisztrálni kell. Korábban már regisztrált látogató esetén csak bejelentkezés szükséges.

2. lépés: Családinet logo feltöltése
Kérjük, hogy a kölcsönösség jegyében jelenítsék meg a Családinet logóját a partner weboldalán, melynek megtörténtéről értesítést kérünk az info(kukac)csaladinet.hu címre. A logo letölthető innen.

Ezután korlátlan számú programlehetőség feltölthető.


3. Program beküldése
A programajánló beküldése linken keresztül tölthető fel minden, ajánlani kívánt tartalom. Hogy a lehető legszebb legyen a cikk - ami közös érdekünk -, 485x230 px méretű, fekvő tájolású, jpg kiterjesztésű fotó feltöltését szeretnénk kérni,  aminek a neve nem tartalmaz ékezetes betűket, szóközt és különleges karaktereket.


A feltöltött programok először az admin felületre kerülnek, ahol munkatársunk ellenőrzi, majd aktiválja azokat.

Amennyiben szeretne kiemelt megjelenést, nyereményjátékot, PR cikket, vagy egyéb együttműködést a Családinet.hu portállal, kérjük írja meg elképzeléseit az info(kukac)csaladinet.hu címre és felvesszük Önnel a kapcsolatot.

Megértését és közreműködését köszönjük!

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
© 2004-2021 Családi Háló Közhasznú Alapítvány - minden jog fenntartva.
Ügynökségi értékesítési  képviselet: Adaptive Media
A szerkesztő ajánlja