Programajánló (családdal, gyerekkel)

Manapság a turisztikai térkép tele van csodásabbnál csodásabb tájakkal, szálláshelyekkel, attrakciókkal, az utazók pedig egyre inkább kezdik felismerni azt a tényt, hogy kis hazánkban is számtalan gyönyörű hely van, ami felfedezésre vár. Van aki a hegyekért, van aki strandokért, gyógyvizekért, és van aki a színes rendezvényekért, programokért utazik, ennek megfelelően választja ki célpontját országhatáron belül. Egy biztos: a paletta széles, és a mai, információkban túltengő világunkban sok dolog el tud veszni - méltánytalanul. A következő írásban egy titkos favoritot, fekete lovat mutatunk be az olvasóknak: az Alföldön, azon belül is Csongrád megyében található Szentest és a város első 4 csillagos szállodáját, az Open Hotelt vesszük górcső alá.
Villámjátékunkon most néhány helyes válasszal családi belépőjegyet nyerhetsz a legújabb Mancs Őrjárat mozifilm premier előtti vetítésére.
Mikor beszélünk megkésett mozgásfejlődésről? Mikor forduljunk szakemberhez? Mikor van szükség korai fejlesztésre? A többi között ezekre a kérdésekre is választ kaphatnak a kezdő és gyakorló szülők a 250 éves jubileumát ünneplő Semmelweis Egyetem interaktív, népegészségügyi tematikájú rendezvénysorozatának következő eseményén.
Elhalasztja bezárását a Miniversum. A látogatók gyakorlatilag megrohamozták a kiállítást: az Andrássy úti épület előtt naponta kígyózó sorok állnak. A népszerű kiállítás 2020. január 31-én zárta volna kapuit, a hatalmas érdeklődésre való tekintettel azonban a tulajdonosok úgy döntöttek, két hónappal meghosszabbítják a nyitva tartást.
Magyarországra látogat a Mancs őrjárat, méghozzá egy remek színpadi produkcióban! A Mentőfutam című, élőszereplős musicalben megelevenednek Kaland-öböl lakói, és egy újabb fergeteges mentőakciónak lehetünk szemtanúi - ezúttal a színpadon, zenével és tánccal körítve. Hogy miként, annak titkaiba a backstage túrán leshettünk bele egy icipicit.
Idén nyolcadik éve indult útnak a miskolci Adventi Villamos. Tavaly jégpalotának alakították át a szerelvényt, idén egy hívogató mézeskalács-házikó várja az utasokat.
December 7-én és 8-án hetedik alkalommal változik Adventi Mesehotellé a Danubius Hotel Gellért. Az ország legnagyobb gyerekszobájában lesz kütyümentes ünnepváró sárkánykuckó, téli kreatív világ LEGO játszóház, az ország egyik legnagyobb vasútmodell kiállítása és egy erre az alkalomra írt mesejáték.
Százhúsz magyar fotós döntött úgy, hogy egy hétvégére félreteszik a konkurenciaharcot, és együtt dolgoznak azért, hogy egy kolleganőjük agydaganattal küzdő kislánya, Szonja számára összegyűljön a külföldi kezelés összege. Ezért két januári vasárnapra szerveztek jótékonysági fotózást, amelyek teljes bevételét a kislány számára létrehozott alapítvány kapja majd.
A közös korizás szinte kötelező téli családi program: a hideg levegőn való intenzív mozgás felfrissíti a testet, a sok nevetés, játék, esés-kelés pedig a lelket. Húzzatok korit, keressétek meg a hozzátok legközelebb lévő, vagy a leghangulatosabb koripályát, és erősítsétek a családi kapcsolatokat egy nagy közös játékkal! :) Mutatjuk, hova érdemes ellátogatni.
2019-ben november 29. és január 5-e között rója Budapestet a gyönyörűen kivilágított fényvillamos. Aki a fővárosban jár, annak feltétlenül érdemes kipróbálnia!
Copyright © 2004-2020. CsaládiNet. All rights reserved - minden jog fenntartva.