A CsaládiNet szakértői CsaládiNet Szolgáltatás Közvetítő Kalkulátorok Hírlevél feliratkozás
SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Kedves Szülők és nyaralni vágyó Gyermekek!

Családinet [cikkei] - 2005-06-08
Az Adriahouse a horvátországi Isztrián ad ki mobil házakat (apartmanhoz hasonló kisház). A házak, Umag városában, az isztriai félsziget észak-nyugati részén lévő Camping Park Umag-ban találhatók.
Kedves Szülők és nyaralni vágyó Gyermekek!

Miben más az Adriahouse ajánlata, mint a többi nyaralóhelyé?

Abban, hogy az Adriahouse  fokozottan odafigyel a családokra, a kis gyermekekkel utazókra. Saját tapasztalata, hogy pici gyermekkel utazni annyi, mint az egész házat becsomagolni. Mindig szelektálni kell, hogy mit hagyjunk otthon, mi az, ami már nem fér be az autóba. Ebben szeretne segíteni önöknek ez a cég. Kisgyermekes családoknak felár nélkül biztosítják a következőket: pelenkázó, fürdetőkád, bili, WC ülőke, etetőszék, babakocsi, kenguru hordozó, cumisüveg melegítő, kiságy.


További komfortot biztosít a házaknak, hogy légkondicionálóval vannak felszerelve. Ez lehetővé teszi, hogy ne legyen probléma az éjszakai alvással, mert különösen a pici gyermekeknél sok esetben gond, hogy nem bírják a nagy meleget.


A mama finomságairól sem kell lemondani a családnak, mert a konyhában minden felszerelés megtalálható, ami a főzéshez kell. A bevásárlást pedig el lehet intézni a kemping területén található szupermarketek egyikében. Természetesen több étterem és büfé várja önöket, ha inkább a teljes kikapcsolódást választják.
A gyerekek szórakoztatására most épült fel egy hatalmas uszoda. Több mint 1000m2 vízfelülettel, közepén egy nagy hajóval és csúszdákkal várja kis barátait.


Természetesen a szülőkről sem szabad megfeledkezni. Őket számos sportolási lehetőség várja: tenisz, asztalitenisz, mini-golf, windsurf, jetski, búvárkodás, strandröplabda, lövészet, stb.

Bővebb információt az alábbi honlapon találhatnak: www.adriahouse.com

Foglalni az alábbi elérhetőségek egyikén lehet:
info@adriahouse.com
Tel: 06 20 261 8012

Reméljük elnyeri tetszésüket ez a nyaralási lehetőség!

Adriahouse

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
© 2004-2021 Családi Háló Közhasznú Alapítvány - minden jog fenntartva.
Ügynökségi értékesítési  képviselet: Adaptive Media
A szerkesztő ajánlja