A CsaládiNet szakértői CsaládiNet Szolgáltatás Közvetítő Kalkulátorok Hírlevél feliratkozás
SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Az élet írta - nyereményjáték!

Családinet - 2019-01-07
 [X]

Az Ad Librum kiadó gondozásában, 2018 novemberében jelent meg a szerző "Az élet írta" című kötete. Az újabb novelláskötet 7 fejezetcím alatt, 67 rövidebb-hosszabb novellát tartalmaz. Az írások között - a fejezetcímekhez igazodva - található "különös", "önös", "erotikus", "fájdalmas", "állati", "kriminális" és "úti" témájú is.
Az élet írta - nyereményjáték!

A témák arra utalnak, hogy az élet néha produkál egészen hihetetlen, különös sztorikat, de olyanokat is, melyekben az önzés, vagy az emberi lét természetes velejárója, az erotika van jelen.

Mindenkinek lehetnek fájdalmas időszakok az életében, illetve bárkivel előfordulhat, hogy kriminális események vétlen áldozata, alanya lesz.

Az „állati” fejezetcím ténylegesen állatokkal kapcsolatos írásokat tartalmaz, és a szerző a kötet végén elmeséli néhány olyan személyes kalandját, ami ugyan vele történt, de az átlag, tömegközlekedő utassal bármikor megeshet.

A kötetben szereplő valamennyi írás alapos emberismeretről, mély érzelmekről, kivételes empátiáról ad tanúbizonyságot, amelyeket a szerző gazdag szókinccsel megfogalmazva nyújt át az olvasónak.

A könyv hátsó borítóján található idézet megerősíti azt, hogy az író - nagy kedvencéhez, Stephen Kinghez hasonlóan -, a jövőben sem fog felhagyni a novellaírással, mert az kedvelt elfoglaltsága, és mert szórakoztatásra termett.

A kiadvány, a korábbiaktól eltérően, illusztrációt nem tartalmaz, ugyanakkor a tárgykörök alá sorolt novellák változatossága, színessége kárpótolja az olvasót.

A könyv mottója egyértelmű utalás arra, hogy az író honnan merítette témáit, melyet a következőképpen fogalmazott meg:

„Az élet írta, én csak lejegyeztem. A többit kitaláltam.”

NYEREMÉNYJÁTÉK!

Nyerd meg a könyvet!
Ha szeretnéd, hogy a tiéd legyen a három nyereményköny egyike, nincs más dolgod, mint helyesen válaszolni az alábbi három egyszerű kérdésre 2019. január 14. éjfélig, mi pedig másnap (2019. január 15-én
) kisorsoljuk azt a 3 szerencsés nyertest, akik megkapják a könyvet.
A nyerteseket e-mailben értesítjük.

(Figyelem! A teljes tartalomért kattintson ide!)

Közösségi hozzászólások:
© 2004-2021 Családi Háló Közhasznú Alapítvány - minden jog fenntartva.
Ügynökségi értékesítési  képviselet: Adaptive Media
A szerkesztő ajánlja