SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Nyerd meg Hollenczerné Balogh Ilona: "Gyöngycsibék és barátai" és a "Játszani jó!" című mesekönyveket!

Családinet [cikkei] - 2016-10-27
 [X]

A gyöngyfűzés kiváló tevékenység a kisgyerekek képességének fejlesztésére. Fontos, hogy minél hamarabb megismerjék, megszeressék a gyöngyöket. Kisebb gyerekek még nem érettek a gyöngyfűzésre, ezért őket a meséken keresztül lehet megnyerni a gyöngyök megszeretésére. Ezért születtek meg a gyöngycsibés mesék, amelynek szereplői gyöngyből készült állatkák. Így a mese illusztrációi sem hagyományos rajzok, ezt a könyv borítóján is láthatod.
Nyerd meg Hollenczerné Balogh Ilona: "Gyöngycsibék és barátai" és a "Játszani jó!" című mesekönyveket!

A „Gyöngycsibék és barátai” című mesekönyv egy különleges mesesorozat első kötete.

Ebben a kötetben a gyerekek a gyöngycsibék „megszületésétől” követhetik a szereplők életét. Megismerhetik a gyöngycsibék családját, Musit és Nutit - a két gyöngycicát, Fefét és Csokit -, a gyöngykutyusokat és a Röffencs család tagjait is. Azt is megtudhatják, hogy ki az a „titokzatos G. G.” és mik azok a „ragyogó valamik”. ;) Ezek a történetek a szeretetről, a barátságról, egymás segítéséről, a kíváncsiságról szólnak.

A gyöngycsibés történetek egyre népszerűbbek, elkészült a 2. kötet is „Játszani jó!" címmel.

Ebből a kötetből megtudhatjuk, hogy nem kell mindig győzni... Mi is az a születésnap? Kik az igazbarátok és miért fontos az őszinteség? Kik azok a „hasonmások”? És további érdekességeket...

A könyv különlegessége, hogy a gyöngyfigurás illusztrációkon kívül 8 kisgyerek rajza is megtalálható a könyv végén. Ezek a rajzok az első kötet meséihez kapcsolódnak. Ugyanitt található még egy kis meglepetés „hely”, vagyis 2 olyan oldal, amelyre lehet rajzolni, így a könyv tulajdonosának a rajza is „benne lesz” a könyvben. :D

Legyen „mesés gyöngyéletetek”! 

A könyvek megvásárolhatók a: https://bigyi-bogyobolt.hu/  webáruházban. 


NYEREMÉNYJÁTÉK!

Most ketten is megnyerhetitek ezt a két aranyos mesekönyvet. A „Gyöngycsibék és barátai” és a „Játszani jó!" című mesekönyveket egy-egy játékosunk között sorsoljuk ki.
Ha szeretnéd megnyerni a két mesekönyvből az egyiket, nincs más dolgod, mint helyesen válaszolni az alábbi három kérdésre november 3. éjfélig, mi pedig másnap (november 4-én) kisorsoljuk azt az egy-egy szerencsés nyertest, akik megkapják valamelyik könyvet.
A nyertesek nevét kiírjuk a cikk aljára, és e-mailben is értesítjük őket.

A kérdésekre a helyes válaszokat ezeken a linkeken találjátok:
Kotyi Kata és Kukori Kázmér kiscsibéi 
Kinek a monogramja G.G. ? 
Titokzatos hasonmások  

(Figyelem! A teljes tartalomért kattintson ide!)

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja