A CsaládiNet szakértői CsaládiNet Szolgáltatás Közvetítő Kalkulátorok Hírlevél feliratkozás
SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Miért válasszuk a LEGO® Juniors szetteket?

Családinet - 2018-07-09
 [X]

A 4-7 évesek képesek elmesélni és eljátszani bármit és bármikor.
Miért válasszuk a LEGO® Juniors szetteket?

Fantáziájuk és az új dolgok kipróbálása által az önbizalmuk nem ismer határokat, éppen ennek kibontakoztatása érdekében alkottuk meg a LEGO® Juniors szetteket.
 

Az építés szórakoztató, játékos módon fejleszti a gyerekek térlátását, a problémamegoldási készségét, illetve a finommotorikus mozgását

A LEGO® Juniors szettek az életkornak megfelelő építőelemeivel a legjobb módszerei a kreatív gondolkodásra való ösztönzésnek. Bármi, amit a gyerekek így alkotni képesek, valami egyedi lesz, amire a kicsik büszkék lehetnek. 
A LEGO® Juniors elemek használata egyszerű és az apróbb kezek is könnyen boldogulnak velük. A gyerekek pillanatok alatt elsajátíthatják az alapvető építési készségeket és megtapasztalhatják, hogy az építés nem csak a kockák összerakásából áll.  

Júniustól a LEGO® Juniors szettek világa kibővült a mozikban debütáló Hihetetlen család 2 ikonikus szereplőivel. Az Aláásós bankrablás (10760) a gyerekek és felnőttek számára is újra felelevenítik a moziélményt és a játék örömét. 
 

LEGO® Juniors Aláásós bankrablás (10760)

Vigyázz, Aknakukac alulról támad, és betör Metroville bankjának páncéltermébe! Pattanj be a Hihetetlenmobilba és versenyezz szemtől szembe a gonosztevővel az Alagútásó gépén! Segíts Mrs. Irdatlannak visszaszerezni a zsákmányt, míg Mr. Irdatlan bedob egy utcai lámpát a helyszínre, hogy lassítsa Aknakukacot és az Alagútásóját! Vajon odaérsz időben, hogy megakadályozd Aknakukac visszatérését a föld alá?

Védd meg Metroville bankjának páncéltermét Aknakukactól!

A LEGO Juniors Hihetetlen család 2 egyből beindítja a gyermekek fantáziáját! A szenzációs Aláásós bankrablás (10760) szett többek között tartalmaz egy páncéltermet betörhető ajtóval, a Hihetetlenmobilt, az Alagútásó gépet forgó fúrófejjel, valamint három minifigurát. Ez a játék fiúknak és lányoknak is egyaránt remek szórakozást nyújt! 
 

Jó, ha tudod! 

Kiegészítő elemeket, például:

  • 2 papírpénzt
  • 2 aranyrúd elemet
  • gyémánt elemet
  • aranyrögöt
  • tolvajzsákot
  • kukát
  • üdítős dobozt
  • botot
  • kézikocsit

találsz a csomagban.

Ez a fiúknak és lányoknak való izgalmas játék 4 éves kortól ajánlott.
Könnyen megépíthető modelleket tartalmaz gyors építést segítő alapokkal, plusz egy egyszerű útmutatót, hogy a gyermekek gyorsan nekiláthassanak az építésnek és a játéknak.

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
© 2004-2021 Családi Háló Közhasznú Alapítvány - minden jog fenntartva.
Ügynökségi értékesítési  képviselet: Adaptive Media
A szerkesztő ajánlja