A CsaládiNet szakértői CsaládiNet Szolgáltatás Közvetítő Kalkulátorok Hírlevél feliratkozás
SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Tragédia Mosonszentmiklóson: medencébe esett és meghalt egy másfél éves kisfiú

Németh Noémi - 2018-07-10
A kisgyermek a családi ház kerti medencéjébe esett.
Tragédia Mosonszentmiklóson: medencébe esett és meghalt egy másfél éves kisfiú

/A kép csak illusztráció/

A rendőrségre 2018. július 9-én este érkezett bejelentés arról, hogy egy mosonszentmiklósi családi ház udvarán álló medencébe beleesett egy másfél éves kisgyermek. A szülők azonnal kihívták a mentőszolgálat munkatársait, azonban a kisfiú a kórházba szállítást követően életét vesztette - írja a police.hu.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság vizsgálja a haláleset körülményeit.

Nemrég egy másik családban is kis híján tragédiába torkollott a kisgyermek és a medence találkozása - míg szülei abban a hitben üldögéltek a lakás másik végében, hogy gyermekük épp a szobájában alszik, a másfél éves kisfiú kiosont a kertbe és a medencében kötött ki. Úszni nem tudott, 5 percig volt a víz alatt, ahol eszméletét vesztette - anyja azonban szerencsére időben húzta ki a vízből és az újraélesztés sikeres volt. Kamera is rögzítette a pillanatot, amikor felfigyeltek a szülők gyermekükre: Azt hitték, a szobájában alszik - öt percig volt a víz alatt a másfél éves kisfiú (VIDEÓ) 

Fontos, hogy minden szülő tisztában legyen a veszéllyel - soha nem szabad szem elől téveszteni a kicsiket! Jusson eszünkbe minden nap, hogy totyogó gyermekünk természeténél fogva kíváncsi és mindent szeretne felfedezni. Gondoskodjunk róla, hogy amikor alszik, akkor se legyen lehetősége észrevétlenül és felügyelet nélkül kimenni a kertbe - néhány perc figyelmetlenség is tragédiához vezethet.

Kép: pixnio.com

Közösségi hozzászólások:
© 2004-2021 Családi Háló Közhasznú Alapítvány - minden jog fenntartva.
Ügynökségi értékesítési  képviselet: Adaptive Media
A szerkesztő ajánlja