A CsaládiNet szakértői CsaládiNet Szolgáltatás Közvetítő Kalkulátorok Hírlevél feliratkozás
SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Családi tragédia

Családinet - 2016-06-02
A rendőrök halott csecsemőt találtak egy kiskőrösi házban.
Családi tragédia

A mentőszolgálat munkatársai tettek bejelentést a rendőrségre 2016. június 1-jén 23 óra 30 perckor arról, hogy egy kiskőrösi ingatlanból egészségügyi ellátás céljából kórházba szállítottak egy nőt. Az elvégzett orvosi vizsgálatok alapján a nő néhány órával korábban szülhetett, de a mentők a helyszíni ellátás során csecsemőt nem találtak.

A rendőrök 23 óra 33 perckor az időközben szintén odairányított mentőszolgálat munkatársaival az ingatlan fürdőszobájában nejlonzsákba csomagolva találtak egy halott csecsemőt.

A helyszíni szemle adatai és az elsődleges orvosi szakvélemény alapján a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya - szakértők bevonásával - emberölés miatt indított nyomozást.

Az anya a szülés utáni komplikációk miatt a gyors és szakszerű egészségügyi ellátás ellenére a kórházban életét vesztette. Halála ügyében közigazgatási hatósági eljárást indítottak a nyomozók.

Forrás: http://www.police.hu
Fotó: diowcnx/pixabay

Közösségi hozzászólások:
© 2004-2021 Családi Háló Közhasznú Alapítvány - minden jog fenntartva.
Ügynökségi értékesítési  képviselet: Adaptive Media
A szerkesztő ajánlja