A CsaládiNet szakértői CsaládiNet Szolgáltatás Közvetítő Kalkulátorok Hírlevél feliratkozás
SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Saját temetésén ébredt fel egy fülöp-szigeteki kislány

Családinet - 2014-07-15
Saját temetésén tért magához egy fülöp-szigeteki három éves kislány - olvasható a helyi sajtóban. A megdöbbentő eseményt szemtanúk, valamint egy videofelvétel is igazolja, ráadásul a rendőrség is megerősítette.
Saját temetésén ébredt fel egy fülöp-szigeteki kislány

Az orvosi diagnózis ugyanakkor még késik, ám az biztos, hogy a kislányt néhány napos láz után pénteken szállították kórházba. A jegyzőkönyv szerint az orvosok szombat reggel kilenc órakor állapították meg a halál beálltát.

A család ezt követően vitte haza a holttestet, és megtették az előkészületeket a másnapi temetésre, amelyen hihetetlen dolog történt. Az egyik szomszéd elmozdította a koporsó fedelét, hogy eligazítsa a kis holttestet, ám döbbenten tapasztalta, hogy a fej mintha megmozdult volna.

A szülők ezután a kislány pulzusát kezdték tapintani, vizet adtak neki, és kórházba rohantak vele. A rendőrség egyelőre a történteket közölte csupán, semmi egyéb információt nem osztottak meg az esetről. Ráadásul a szóban forgó család személyazonosságát is titkolják, nehogy megrohamozzák őket a hívők.


Forrás: filantropikum.com
Videó, kép: youtube.com

Közösségi hozzászólások:
© 2004-2021 Családi Háló Közhasznú Alapítvány - minden jog fenntartva.
Ügynökségi értékesítési  képviselet: Adaptive Media
A szerkesztő ajánlja