SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Nőmagadért minden nap

Knolmár Marica [cikkei] - 2012-01-03
A mesterséges életmód és a válság, sok energiát vesznek el, ha nem energetizáljuk Nőmagunkat körültekintően! Ennek következtében különböző problémák jelentkeznek akár a párkapcsolat, az emberi kapcsolatok és az egyéni élet területén is. Sürgetően jött el az ideje annak, hogy megtanulj gondoskodni Nőmagadról, de mostanra már a teljesség igényével. E mindennapi belső munkához adok ízelítőt most.
Nőmagadért minden nap

Azonban, nem elég, ha csak elolvasod, vagy azt hiszed, hogy már a leírtakon túl vagy ésbeke tudod. Inkább válassz ki a felsoroltak közül egyet-egyet és cselekedd, éld meg őket a mindennapokban. No akkor lássuk, mennyi teendő van, ami már a problémákon és panaszkodáson, a szenvedésen túl egy új, egy szabadabb női élet, egy magasabb tudatosság irányába vezet. Emeld fel női sorsodat és ezzel mindazokat, akikkel kapcsolatban állsz. Így járulj hozzá a mostani átalakulásokhoz. Kezd el a transzformációs munkát Nőmagadon minden lény javára. Maria Soul

Nőmagadért minden nap:


 • Mélyítsd az önismeretedet, hiszen teljesebb önismeret nélkül aligha veszed észre, hogyan esel bele az érzelmek csapdáiba.
 • Törődj Nőmagaddal: legyél tudatosabb és védd magad a külső/belső káros hatásoktól.
 • Erősítsd, tisztítsd, energetizáld magad mozgással, relaxációval, meditációval, színházzal, versekkel, olvasással, természetesebb életmóddal, meditációval, - az Amega Globallal.
 • Kezdjél el sétálni, kapcsold ki a tévét, kevesebb szörnyűséget hallgass és nézz (főleg, ha várandós vagy!!!)
 • Egyél egészségesen, süss kenyeret, főzz finomakat.
 • Ünnepeljetek barátokkal, barátoddal, a férjeddel: ünnepeljétek egymást, a szerelmet, az élet csodáit, a gyermekeket, a madarak dalát, a finom ételeket, az együttlét örömét, a boldogságot, a szépséget, a közös céljaitokat (ha vannak, no és legyenek!) és drágák, - még annyi mindent ünnepelhetünk.
 • Fedezd fel a kreativitásodat, belső csodáid világát, élj valósabban.
 • Ébreszd fel a Valódi Nőt magadban, belőle meríts: hogy túl tudj lépni az egon, a félelmek generálta szomorúságon, a panaszon, a csalódáson, a keserűségen, a szenvedésen.
 • Tegyél jót valakivel, adj ruhát, ételt, akár pénzt is a szegényebbeknek.
 • Vigyél több humort az életedbe - merj tanulni minden történésből, a „rosszból” is!
 • Hagyj fel Nőmagad bántásával, a romboló, mesterséges életmóddal és a külsőségek hajszája helyett törődj többet azzal, hogy hogyan is kerültél erre a Bolygóra, ki is vagy valójában és mi itt a feladatod,
 • Gondolkodj el azon is, hogy mi az élet értelme, valódi célja.
 • Legyél hálás: köszönd meg, hogy lélegzel, hogy járni tudsz, hogy látsz, hogy van kezed, lábad.
 • Drágák, semmi sem a miénk, még a test sem! Átmenetileg vagyunk itt a Földön és annyi szép dolog van, annyi mindent tehetünk, annyi mindent adhatunk, magunknak, egymásnak hogy leírni sem lehet.
 • Békülj meg Nőmagaddal, legyél a saját magad barátnője, fogadd el Nőmagad, hogy az életet is szeretni, elfogadni tudd, úgy, ahogy van a nehézségekkel, a problémákkal együtt és így, több békét, több szeretetet tudsz vinni a világba, emberi kapcsolataidba is.

Képes vagy arra, hogy  ráébredj a Benned rejlő csodálatos kincsre, amely arra vár, hogy lehajolj érte, hogy magadhoz öleld, hogy felemeld, - szeretően. Az élet ugyan nem lehet probléma nélkül, nem lehet csak könnyű és csakis mindig úgy jó, ahogy szeretnénk és mégis lehet, - de ehhez már több erő, több bátorság és éberség is kell. Ezért kívánok éberséget, kitartást, és sok -sok türelmet a Nőmagadért végzett munkához, mely minden lény javát szolgálja.

Szeretettel: Knolmár Marica/ Maria Soul a Turiyam követe
„Nőmagadért” Ép Nő Program - www.turiyam.com

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja