SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Válság időszak kezelése feng shui, és egyéb praktikákkal

Enczmann Éva [cikkei] - 2011-11-21
Az utóbbi időben napjában többször is hallok panaszkodni embereket a válsághelyzet miatt. Elkeseredett emberektől kapok segélykérő leveleket. Sokan abban is gondolkodnak, hogy más országban kellene szerencsét próbálniuk. Ezt látni és hallani számomra elkeserítő. Ezért gondoltam, hogy megosztok Önökkel néhány feng shui, és egyéb praktikát, jó tanácsot, ami nekem is bevált, amikor az én életem válsághelyzetben volt.
Válság időszak kezelése feng shui, és egyéb praktikákkal

Az egyik dolog a hitünk. Nagyon fontos, hogy higgyünk magunkba. Engem nagyon sok esetben ez segített ki a mélypontból. Bíztam és hittem abban, hogy a következő nap jobb lesz, jó dolgok fognak történni. Bár nem volt miért, de emiatt tudtam következő nap felkelni. Erre fókuszáltam, ez éltetett. Próbáltam az apró dolgokban, az adott pillanatban keresni és megtalálni a szépet. Megesett, hogy azt hittem rosszabb már nem történhet,  és mégis előfordult, hogy még lejjebb csúszott az életem.  Azt is megtanultam, hogy a rossz dolgok azért történnek, hogy a levont tanulságot tovább vigye az ember. Egy-egy dolgot addig kellett megtapasztalnom, addig kaptam ugyanazokat a helyzeteket csak más formában, amíg tudatosan oda nem figyeltem rá.

Egy idő után, amikor észrevettem, hogy már megint ugyanabba a szituációba csöppentem, elkezdtem megvizsgálni, mit kellene másképpen csinálnom. Kívülről kezdtem el szemlélni magamat és az eseményeket.  Amikor ez megtörtént, hogy ráláttam arra, mi az egész történet mozgatórugója, mi a gyökere, mit kell belőle megtanulnom, a dolgok elkezdtek pozitívan alakulni. 

A vonzás törvénye ugyancsak működik. Amikor elkezdünk gondolkodni és végignézzük a helyzetünk összes negatív kimeneteli lehetőségét, elkezdünk félni. Úrrá lesznek rajtunk a félelmek. Kétségbe esünk. A félelmekkel nagyon könnyen elkezdjük magunknak megteremteni a saját negatív  valóságunkat. Elkezdenek rossz dolgok történni velünk.  Elveszthetem a házamat, autómat, stb. Sok esetben mint ahogy a médiából is értesülünk róla, ez meg is történik. Ami a legelkeserítőbb, hogy tömegesen történnek ezek a dolgok. Én például azzal védekezem az ellen, hogy a külső hatások ne befolyásoljanak, és ne legyek tele félelmekkel, hogy egyszerűen kizárom az életemből a média adta lehetőségeket. Kizárólag kellemes, jópofa filmeket nézek , amik feltöltenek, a rádióban kellemes zenét hallgatok. Az életem ugyanúgy megy tovább. Élem a mindennapokat, de már negatív hatások nélkül. Dolgozok, mindig azon munkálkodok hogyan tudnék jó lehetőségeket bevonzani az életembe. Biztosíthatom Önöket, működik ez a stratégia. Amikor megpróbálna beférkőzni a gondolataimba egy  számomra nem oda illő, rossz gondolat, gyorsan elkapom, és azzal a lendülettel  háromszor kimondom magamban, hogy töröl, töröl, töröl. Kitörlöm onnan, és egy jó dologra gondolok, ami feltölt.  Nincs ideje beépülni a negatív gondolatnak. Persze ezt csak akkor tudják megcsinálni, ha elkezdik tudatosan figyelni magukat és a gondolataikat.


vitorlasAzoknak akik elvesztették a munkájukat és szeretnének egy számukra megfelelőt találni, vagy akár  jobb lehetőségeket, új ügyfeleket szeretnének bevonzani, tanácsolnám, hogy tegyenek lakásuk, irodájuk északi karrier, emberi kapcsolatok életterületére vitorlás hajót úgy, hogy az orral a lakás belseje felé nézzen. Behozza Önöknek az új lehetőségeket munka terén. Ezt már egyik korábbi írásomban is tanácsoltam, de ez mindig aktuális. Fantasztikusan működik. Aki ilyen helyzetben van, most érdemes alkalmazni. Apró dolog, de sokat segíthet.

Azt tanácsolom, hogy semmiképpen ne keseredjenek el, bármilyen rossz helyzetben vannak. Mindig van megoldás, csak meg kell találni, és hinni saját magukban. Ha erre törekszenek, biztos vagyok benne, meglesz az eredmény.

Talán többen olvastak, vagy szereztek tudomást arról, hogy eljött annak az időszaknak a kezdete, hogy saját magunk tudjuk megteremteni a saját valóságunkat.  A vonzás törvénye felerősödött. Figyeljenek arra, hogy kezdjenek el pozitívan gondolkodni, és meglátják életük is pozitív irányt fog venni!  Van ami időbe telik ,mire átalakul, de nem szabad feladni. Egy csettintésre nem megy. Dolgozni kell rajta. Legyenek türelmesek saját magukhoz. Ezt én garantálom Önöknek. Átéltem, megtapasztaltam a folyamatot. Önöknek egy dolguk van, hogy gyakorolják, vagy legalább próbálják meg. Ha nem gyakorolják, nem is tudják megtapasztalni.

Kívánom, legyenek szerencsések és boldogok !

Fotó: bungee: Unter Vollzeug...

Enczmann Éva


Enczmann Éva
Neurofeedback Tréner, Feng Shui szakértő

Elérhetőségeim:
Telefon: 06-30/393-76-24
E-mail: info@neurofeedback-agytrening.hu
info@fengshui-harmonia.hu
Honlap: https://www.neurofeedback-agytrening.hu/
http://www.fengshui-harmonia.hu
https://transpersonal.hu
(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja