SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Újabb játszótér Újbudán vandál biztos szemetesekkel

Családinet [cikkei] - 2009-12-02
Újbuda gyermekei újabb modern játszóteret vehetnek birtokba. A játékokon lévő színes, festett mesefigurák a kerületben dolgozó megváltozott munkaképességű fiatalok keze munkáját dicsérik.
Újabb játszótér Újbudán vandál biztos szemetesekkel

Az önkormányzat mintegy 18 millió forintból valósította meg Madárhegyen a 100%-ban magyar játszóeszközökkel felszerelt játszótérjátszóteret, melynek különlegessége a mesefigurákkal színesített vandál biztos beton szemetesek. A játékokat Molnár Gyula, Újbuda polgármesterének ünnepélyes megnyitóját követően a Gazdagrét-Törökugrató Általános Iskola kisdiákjai és a környék lakói próbálhatták ki először.


Madárhegy lakói átvehették a már régóta áhított játszóteret, melyet Újbuda önkormányzata mintegy 18 millió forintból valósított meg. A gyerekek magyar mesterek által készített játszóeszközök közül válogathatnak majd kedvükre. Az önkormányzat fontosnak tartja a játszótér és környéke tisztaságának megőrzését, ezért vandál biztos szemeteseket helyezett ki. A tárolók betonból készültek, rozsdamentesek és a földbe lettek süllyesztve, így azokat még feldönteni sem lehet. A rajtuk lévő színes, festett mesefigurák a kerületben dolgozó megváltozott munkaképességű fiatalok keze munkáját dicsérik.
 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja