Ördöghal citrommártással - recept

Családinet - 2014-12-17
A Mi kerüljön az asztalra karácsonykor? című cikkünk receptje.
Ördöghal citrommártással - recept

Hozzávalók:

  • 200 g ördöghal filé (friss vagy fagyasztott)
  • 1 evőkanál szárított snidling, vagy fél cserépnyi friss
  • bors ízlés szerint
  • 2 dl főzőtejszín
  • 1 citrom leve

1. A halfiléket süssük ki némi olívaolajon, sóval, borssal ízesítve.

2. Ha kész, akkor tegyük félre őket, és öntsük bele a citromlevet az edénybe, majd pedig a tejszínt is. Sózzuk, borsozzuk a szószt, és adjuk hozzá a snidlinget is. Főzzük addig, amíg be nem sűrűsödik, majd tálaljuk a halra öntve rizzsel vagy párolt zöldségekkel. 


Kép: flickr.com

Közösségi hozzászólások:
Copyright © 2004-2020. CsaládiNet. All rights reserved - minden jog fenntartva.