SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEKKarácsony

Tizenhatodik gyerekét várja az anya - nem tervezi, hogy abbahagyja

Tóth Nikolett [cikkei] - 2023-04-17
Minden reggel fél hatkor kel, imádkozik, majd összeírja az aznapi tennivalókat. Minden gyerekének ad az életkorának megfelelő házimunkát is. Azt mondja, sokszor olyan fárasztó ennyi gyereket nevelni, hogy még a saját nevére sem emlékszik - de megéri.
Tizenhatodik gyerekét várja az anya - nem tervezi, hogy abbahagyja

/Kiemelt képünk illusztráció/

Egyszer sem volt császármetszése - már a tizenhatodik babáját várja

Kicsit sem mondható átlagosnak a család élete: a 40 éves Lyette Reback egyedüli gyerekként nőtt fel, de mindig is nagy családra vágyott. Álmát valóra is váltotta, hiszen már a tizenhatodik babáját várja, és egyáltalán nem tervezi, hogy abbahagyja a szülést. 

21 éves volt, amikor az első gyermeke megszületett. Összesen 10 évet töltött babái kihordásával, ezalatt pedig összesen 130 kilót hízott és fogyott.
 


 

A család rendkívül jól szervezetten működik, kiváló a logisztikájuk. Az anya a nagycsaládosok menedzseléséről könyvet is írt. 

Az édesanya gondoskodik a gyerekekről, az édesapa pedig ezalatt dolgozik. 19 évesek voltak, amikor egymásba szerettek. 10 nappal később pedig már a házasság mellett döntöttek. Két évre rá született meg a legidősebb gyerekük. 

Bármilyen hihetetlen, az anyának egyszer sem volt császármetszése, mindegyik gyermekét természetes úton hozta világra. 


 

Így néz ki egy napjuk

Az anya arról is mesélt, hogy néz ki egy átlagos napjuk. Minden reggel fél 6-kor kel, imádkodik, majd összeírja az aznapi tennivalókat. Utána felébreszti a gyerekeket és elkezdi velük a magántanulást. 

Matematikára, természettudományokra, nyelvekre, történelemre és művészetre tanítja a gyerekeket, és mindegyiküknek ad valamilyen házimunkát is, ami az életkoruknak megfelel.

Van, akinek poszívóznia kell, míg más a WC-t takarítja, port töröl, vagy ételt készít. 

A család figyel arra, hogy közösen étkezzenek, egy héten egyszer pedig moziestet is tartanak. Az anya este minden gyerekét betakarja, és jó éjszakát kíván nekik. 

"Néha ez olyan nagy kihívás, hogy alig emlékszem a saját nevemre, de megéri” – mondta el az édesanya. 

Indexkép: r P képe a Pixabay-en

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja