SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

JÁTÉKLIGET BÓNUSZ - Te is segíthetsz gyermeked óvodájának, osztályának

Családinet [cikkei] - 2017-11-08
 [X]

Szülőként mindannyian arra törekszünk, hogy gyermekünknek olyan környezetet teremtsünk, ami támogatja őt, ahol képességei megfelelően fejlődhetnek. Talán még meg sem születik szemünk fénye, már azon kapjuk magunkat, hogy a játékok között válogatunk, szemlélgetjük, próbálgatjuk, hogy vajon melyik lesz a legtökéletesebb számára, hiszen Ő a legjobbat érdemli.
JÁTÉKLIGET BÓNUSZ - Te is segíthetsz gyermeked óvodájának, osztályának

Jó érzéssel tölt el bennünket, ha bölcsődébe, óvodába, iskolába kerülésekor az oktatási intézményekben is ez a szellemiség érződik. A szakértő személyzet, a pedagógusok szakmai elhivatottsága azonban sajnos nem elegendő ehhez a fejlődéshez. Szükség van bizonyos eszközök meglétére, hogy a nevelő munka, az oktatás, tanítás valóban elérhesse célját, és egy a világ dolgai iránt érdeklődő, egészséges lelkületű és fizikumú ember válhasson gyermekünkből.

Az oktatási intézményekben évről-évre viszonylag nagy számú eszköz kerül leselejtezésre, hiszen az évek során a napi használatban eljár felettük az idő, tönkremennek, esetleg veszélyessé válnak. Az óvodák, iskolák természetesen megpróbálják ezeket a hiányokat lehetőség szerint pótolni, de olykor előfordul az is, hogy nem tudnak a különféle eszközökre áldozni. Az óvodai csoportban, iskolai osztályban nem mindig adatik meg, hogy a megfelelő darabszámú eszköz álljon a gyerekek, pedagógusok rendelkezésre, holott a kicsik mindent a gyakorlás, a tapasztalás útján tudnak elsősorban elsajátítani. Nem kell feltétlenül nagy dolgokra gondolni, hiszen egy-egy plusz labda, homokozó lapát is óriási örömöt tud okozni, nem beszélve arról, hogy autóból, babából, teáscsészéből és szerszámból sosem elég. A különféle fejlesztő eszközök, tartós és minőségi társasjátékok sok esetben távoli álomnak tűnhetnek jó néhány csoportnak, osztálynak, pedig gyermekeink a hétköznapok során idejük legnagyobb részét az oktatási intézményekben töltik.

Erre az eshetőségre gondolva kidolgoztunk egy olyan támogatói rendszert, aminek segítségével a szülők is segíthetik gyermekük óvodáját, iskoláját. A dolog nagyszerűsége abban rejlik, hogy valójában ez nem ró plusz terhet a szülőkre, családokra.
 

Hogyan is működik mindez?

Ha a szülők webáruházunkban vásárolnak, és a „Megjegyzés” rovatban megjelölik a gyermek óvodáját, illetve iskoláját, akkor a vásárlás összegéből mi 2%-ot jóváírunk az adott intézmény javára. Ez az összeg 2017. december 31-ig gyarapodhat; több vásárlás esetén pedig összevonható. A bónuszösszegről mi tájékoztatjuk az intézményt, és azt az intézményben dolgozó pedagógusok olyan eszközök, játékok vásárlására fordíthatják, amikre a legnagyobb szükség van, illetve amik a leghatékonyabban segítik őket munkájukban.

Amennyiben igény van rá, szívesen vesszük megkeresésüket azzal kapcsolatban, hogy az óvoda, vagy iskola weblapjára kihelyezzék a Játékliget Bónusz bemutatását, hiszen sok esetben a szülők az intézmény weboldalán tájékozódnak az aktualitásokról (szünetek, befizetések), itt gyűjtik be az őket is érintő információkat. Ezáltal talán még több helyre eljut a hír, és nagyobb lehet az akció sikere is. Webáruházunkban kínálatában nagyon jó árakon kínálunk minőségi és valóban értékes-értelmes játékokat, így mind a szülők, mind pedig az intézmény is jól jár.

Kérjük, vegyék fel velünk a kapcsolatot az alábbi elérhetőségeken:

tel.: 06/30-815-3260 ill. 88/634-585, e-mail: info@jatekliget.hu

Köszönjük, hogy végigolvasta a felhívásunkat! Cikkeinkben rendszeresen kedveskedünk az olvasónak egy-egy letölthető, nyomtatható ajándékkal, mellyel szeretnénk a figyelmét megköszönni. Meglepetésünket INNEN tölthetik le.

Mert adni, és kapni is öröm!

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja