A CsaládiNet szakértői CsaládiNet Szolgáltatás Közvetítő Kalkulátorok Hírlevél feliratkozás
SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Fordított világ: mesés vers percek

Családinet - 2020-04-20
Egy különleges sorozat - rendhagyó előadók, vidám és kedves gyermekvereseket szavalnak napról-napra ezzel is színesítve az otthon töltött időt, és garantálva az esti jó hangulatot a család minden tagja számára.
Fordított világ: mesés vers percek

Szinte egyik napról a másikra, egy valódi fordított világba csöppentünk.  Mindannyiunk mindennapi élete hirtelen megváltozott, felnőtteknek, gyerekeknek, kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

Az Esti Mesés Vers Percek sorozatában, művészek, zenészek, színészek, sportolók, közéleti szereplők próbálnak a maguk módján segíteni, egy kis különleges hangulatot, vidámságot, élményt csempészni az otthon töltött napokba, estékbe. Mindezt az irodalom, a kultúra, ezen belül is a gyermekversek nyelvén és stílusában. Hiszen a gyermekvers nem csak formálja a személyiséget, de örömforrás is, játszik a szavakkal, hangzással, képekkel, áthat, vígasztal, felderít és megnevettet. A Fordított Világ versei édesen viccesek és tanulságosak, alkalmasak arra, hogy élvezetessé tegyék az időt és könnyed kikapcsolódást nyújtsanak.

És ami még inkább különlegessé és rendhagyóvá teszi ezeket a verseket, hogy a sorozatban olyan ismert művészek, zenészek, színészek, sportolók mondanak verset, akiket ritkán vagy egyáltalán nem láthattunk, hallhattunk még szavalni.

Az impozáns lista folyamatosan bővül, de addig is néhány név ízelítő gyanánt - Kőszegi Ákos, Gubás Gabi, Fűzy Gábor, Roby Lakatos, Falusi Mariann, Stohl András, Nyertes Zsuzsa, Korda György  és Balázs Klári, Kovács Kokó István, Hajdú B. István, Nemcsák Károly, Harsányi Levente

Ne maradj le Te sem: https://www.facebook.com/forditottvilagversek/

Kapcsolódó cikkeink:

Kép: Fordított Világ/Facebook

Közösségi hozzászólások:
© 2004-2021 Családi Háló Közhasznú Alapítvány - minden jog fenntartva.
Ügynökségi értékesítési  képviselet: Adaptive Media
A szerkesztő ajánlja