SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Filozófikus szexmasszázs

Családinet [cikkei] - 2006-03-29
Hallottunk már a tantrikus szexről, amely a hinduisták és a kései buddhisták egy részét a mindenhatójukhoz viszi közelebb.
Filozófikus szexmasszázs

A kínai taoista szexmasszázs pedig a szexuális energiát kelti életre. Ez utóbbiról szólunk most...

A taoista szexmasszázs célja - a nevével ellentétben - nem az orgazmus elérése, inkább a legtökéletesebb előjáték alapszabályait összegzi. A taoista filozófia szerint a masszázs a test legalapvetőbb energiájának, a szexuális energiának a felébresztése szolgál. Hiszen a szexuális energia minden más energia forrása, amelyek 12 energiacsatornán keresztül keringenek és életünk valamennyi területére hatással vannak. Sőt, ha nem vigyázunk, akkor a szexuális energia szellemi energiává is alakulhat!

Az előkészület

Nem árt egy kicsit böjtölni a masszázs előtt, hiszen a Tao szerint böjt után tisztábban látjuk az életet és a szexuális energia is jobban irányítható. Ha felkészültünk a masszázsra lelkiekben, akkor kellemesen meleg szobát válasszunk helyszínül. Vegyünk előtte egy kellemes lazító fürdőt! Tegyünk fel kellemes halk, lazító zenét! Gyújtsunk gyertyákat, aki szereti, füstölőket is "beizzíthat"! És persze ne feledjük elővenni a finom masszázsolajat!

Az első lépések


A lelki ráhangolódással kezdődik a masszázs: a testtartás meditációval és a köldöklégzés meditációval. Helyezkedjünk el hason vagy háton, és egyenletesen lélegezzünk! Amikor teljesen egyenletesen mozog a köldökünk, akkor elkezdheti partnerünk a masszírozást, amelynek (ugyebár) nem az orgazmus elérése, hanem a szexuális energia életre hívása a célja. Ha túlságosan belemelegednénk, akkor pihenjünk egy keveset, majd ezután folytassuk a masszázst!


A masszázs

Először a halánték masszírozását kezdjük el, ezt kövesse a mellkas, a has, az alhas, és a csípő gyengéd simítása. Ha jól csináljuk, akkor megnyílnak testünk energiacsatornái.

Ezután a hát, a gerinc, a keresztcsont, a fenék, a comb, a lábszár, a boka következik. Majd előre kell fordulni és a mellkas, a gyomorszáj, az alhas, és a nemi szervek gyengéd érintésével folytatódik a masszázs. Ha ügyesek voltunk, akkor szexuális energiánk már hevesen áramlik, amit a gerincünkben is érezhetünk.

Végül lazításként, az eredeti tudatállapot visszaállításához arc masszírozással fejezzük be a szexmasszázst, amely akkor is kellemes, ha túlságosan elragadtattuk magunkat, és mégiscsak becsúszott 1-2 orgazmus!

A masszírozás történhet egy ujjal, mintha esőcseppek kopogtatnának partnerünk testén, folytathatjuk húzó érintéssel, amely olyan, mintha egy selyem kendőt húznánk kedvesünk bőrén!

www.ma.hu

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)

LEGOLVASOTTABB

Holtan találták meg a kétéves szerb kislányt, akit már a magyar rendőrség is keresett

Holtan találták meg a kétéves szerb kislányt, akit már a magyar rendőrség is keresett

Rengetegen keresték a kétéves kislányt, sajnos már csak a holttestét találták meg.
A gyerek a szülő tükre: ha szófogadatlan vagy rosszalkodik, akkor a családban lehet a gond

A gyerek a szülő tükre: ha szófogadatlan vagy rosszalkodik, akkor a családban lehet a gond

Amikor a szülő tanácstalan, mert a gyereke kezelhetetlen, szófogadatlan, akkor érdemes először tükörbe nézni: milyen a család működése, mi állhat a háttérben? Szakemberek szerint ugyanis nagy általánosságban nem létezik problémás gyerek, csak problémás szülők.
Újabb mérgezéses eset abban a pilisborosjenői óvodában, ahol nemrég porcukor helyett tisztítószer került a gyerekek reggelijébe

Újabb mérgezéses eset abban a pilisborosjenői óvodában, ahol nemrég porcukor helyett tisztítószer került a gyerekek reggelijébe

Az ovisok ezúttal az udvaron található lilaakácból ettek: néhányan rosszul lettek, az óvónők pedig azonnal mentőt hívtak. Pár héten belül ez már a második mérgezéses eset az óvodában. Nemrég ugyanis porcukor helyett tisztítószer került a gyerekek reggelijébe ugyanebben az intézményben.
Van, aki pizsamában hozza ki a gyerekét - önkéntes nyugdíjasok kísérik iskolába a gyerekeket Gödöllőn

Van, aki pizsamában hozza ki a gyerekét - önkéntes nyugdíjasok kísérik iskolába a gyerekeket Gödöllőn

Láthatósági mellényben, csoportosan mennek iskolába reggelente a gyerekek Gödöllőn. A Pedibusz nevű kezdeményezést vezették be külföldi példák után - és rendkívül nagy sikere van. 
Erre a 8 dologra van szüksége egy kamasznak a szüleitől

Erre a 8 dologra van szüksége egy kamasznak a szüleitől

Szakértők szerint a legrosszabb, amit ilyenkor tehetünk, ha folyamatosan tiltjuk őt mindentől. Egy kamasznak szüksége van egy biztonságos helyre, szabadságra, útmutatásra, biztatásra és persze arra, hogy bármennyire is felbosszant, érezze, hogy szereted őt.
A szerkesztő ajánlja