A CsaládiNet szakértői CsaládiNet Szolgáltatás Közvetítő Kalkulátorok Hírlevél feliratkozás
SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Tudod, mi a boldog párkapcsolat titka? - Felhívás

Családinet [cikkei] - 2018-11-28
Rendhagyó cikk következik, ugyanis most nem mi adjuk meg a választ a kérdésre: szeretnénk, ha ti felelnétek. Osszuk meg egymással tapasztalatainkat, hogy minél kevesebb gyermeknek kelljen felnőnie elvált szülők mellett - sorozatot indítunk, melyben a főszereplők Ti, olvasók vagytok, a történeteket pedig az élet írta.
Tudod, mi a boldog párkapcsolat titka? - Felhívás

Egy viszonylag friss statisztika szerint jelenleg több mint 350.000 egyedülálló szülő él Magyarországon - s számuk napról napra növekszik. Hogy egy válás mekkora trauma az érintetteknek, azzal könyveket lehetne megtölteni; a legnagyobb áldozatai azonban a családok széthullásának a gyerekek. Érdemes lenne hát mindent megtenni annak érdekében, hogy megmentsük széthulló házasságunkat, különösen akkor, ha már nem csak házas- vagy élettársak vagyunk, hanem szülők is.

Mi változott, miért megy tönkre manapság egyre több kapcsolat? Miért választják sokan a "könnyebb" utat? Mit csináltak másképp nagymamáink?

Te mit teszel annak érdekében, hogy jól működjön a párkapcsolatod? Szerinted mi a boldog párok titka?

Ha úgy érzed, kiegyensúlyozott házasságban, kapcsolatban élsz, oszd meg másokkal is az észrevételeid, tapasztalataid! Írd meg nekünk, hogyan küzdöttétek le - ha voltak - a közétek álló nehézségeket, szerinted hogy lehet túllendülni a szexuális problémákon, mik a stabil párkapcsolat elengedhetetlen és legfontosabb alapjai?

Küldd el tapasztalataid a cikkbeküldés alatt, vagy e-mailben az info@csaladinet.hu-ra: a leghasznosabb írásokat pedig közzétesszük honlapunkon. Bármilyen problémával is állunk szemben, lexikonok helyett általában a valódi tapasztalatokból tanulhatunk a legtöbbet - segítsünk egymásnak saját és gyermekeink boldogsága életében!

Olvasd el ezt is:

Indexkép: Pixabay / Pexels

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja