SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEKHÚSVÉT

Furcsa pár

[cikkei] - 2004-03-08
Furcsa pár voltak. A férfi magas, kisportolt, szép arcú. Testhez álló trikói kiemelték az izmos felsőtestét, a feszes farmerekkel a hatás lélegzetelállító volt. Fekete haja időnként belehullt a szemébe, gyakran beletúrt, vagy napszemüveget biggyesztett rá, avval tartotta kordában.


Furcsa pár

A nő nem volt szép. Kicsit telt alakját nem merte hangsúlyozni, legtöbbször óriási férfipólókban lehetett látni. Az arca és a haja neki is szép volt, de a tartásán csak az látszott, hogy nincs jóban a világgal, legfőképpen saját magával nincs. Zavarták az emberek, és főleg az, hogy a társa után utána fordultak a nők, ránevettek, a közelében úszkáltak a vízben.

Három gyerekkel járták nap mint nap a kis balatoni üdülőhelyet. A gyerekek mindig nevettek, a férfi rengeteget bolondozott velük, hol az egyik, hol a másik kicsi volt a nyakában, a nagylánnyal pedig elmélyült beszélgetéseket folytattak a strandon. Bármit is tett a férfi, egyik keze, vagy a pillantása mindig a nőn nyugodott, megérintette, csókot adott neki, átölelte. Fél szeme pedig mindig a gyerekeken.

A pultos lány a cukrászdában már az első alkalommal felfigyelt a furcsa párra, és persze főleg a férfira. Bosszantotta, hogy mindig a nővel és a gyerekekkel látja. Nagyon tetszett neki. Minden délután ott voltak, és pár nap után a lány tett néhány sikamlós megjegyzést: hol a férfi izmoktól duzzadó trikójára, hol pedig a zárás után kapható legfinomabb fagyikra. A férfi az első megjegyzést szinte nem is hallotta, mert a szőke kislány éppen eperfagyival ette le a ruháját. A második megjegyzésnél a nagyobbik gyerek kezdte el rángatni a karját, inni kért.

A lány sehogy sem tudott közelebb kerülni hozzá. Udvarias mosolyt mindig kapott, egyebet nem. És telt a nyár. Lassan belátta, hogy egy olyan embert akart megszerezni, akinek mindene a családja, a felesége és a gyerekei.

Már szeptember volt, de ők végig ott voltak. Aztán egyszer csak a nő jött a gyerekekkel. És újra csak ő. Na, végre, gondolta a lány gonoszul, még az én időm is eljöhet. Biztos ejtette a pasas ezt a tehenet, csak feltűnik egyedül is. De a férfi nem tűnt fel. Többet nem jött, és a nő is eltűnt végleg. Bezárt a cukrászda, véget ért a szezon.

A lány a minap a keresztapjáéknál ebédelt. Ők meséltek a furcsa párról, akikkel összebarátkoztak a nyáron. Milyen kedvesek voltak. Milyen életvidámak. És milyen kár, hogy az asszony elhagyta a férfit, nem is értik, miért, hiszen az leste minden szavát, és tökéletesen bánt a gyerekekkel is, pedig ők a nő első házasságából származtak, nem az övé volt egyik sem. De hát vannak érthetetlen dolgok, hiába.

Vannak érthetetlen dolgok. A lány belátta, hogy keveset tud még a világról. A nő pedig feltűnt már május elején, egy alacsonyabb, szemüveges, középkorú férfibe karolva. A nő ragyogott, gyönyörű volt. Alakja szexis miniruhába csomagolva, a szemében tűz. A férfi soha többé nem jött. A nagyobbik gyerek nem nyaralt velük, kinőtte a családi nyaralásokat. A kicsit továbbra is minden délután kaptak fagyit. Eseménytelenül telt a balatoni nyár.

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)

LEGOLVASOTTABB

Káros is lehet: ne kényszerítsd a gyermeked bocsánatkérésre, ezt tedd helyette!

Káros is lehet: ne kényszerítsd a gyermeked bocsánatkérésre, ezt tedd helyette!

Egy apa úgy döntött, nem kényszeríti bocsánatkérésre fiát, aki megbántotta az osztálytársát. Helyette egy fontos leckét tanított neki. Egy tanulmány szerint ha bocsánatkérésre kényszerítjük a gyerekünket, az visszafele is elsülhet.
Hazaküldte a háziorvos és az ügyelet is - tüdőgyulladásban halt meg a 13 éves Niki

Hazaküldte a háziorvos és az ügyelet is - tüdőgyulladásban halt meg a 13 éves Niki

A háziorvos azt mondta a gyerek panaszaira, hogy influenzaszerű vírus. Majd miután nem javult a gyerek állapota, keresztet vetett és azt mondta, ő nem Jézus, hogy egy nap alatt meggyógyítsa a lányt. Az ügyeletről is hazaküldték őket, két órával később pedig a sürgősségire siettek vele, de hiába szállították át a nyíregyházi kórházba, már nem lehetett megmenteni az életét.
"Már tegnaptól nem tudok műtéti időpontot adni" - egy kiváló gyermeksebész búcsúzik kis pácienseitől

"Már tegnaptól nem tudok műtéti időpontot adni" - egy kiváló gyermeksebész búcsúzik kis pácienseitől

Dr. Kürti László, a kiváló és rendkívül népszerű szolnoki gyermeksebész december elején tette közzé a felhívását arról, hogy pár hónap múlva nyugdíjba megy, és a hátralévő aktív idejében már nem tud új műtétekre időpontot adni. A mostanáig előjegyzett műtétjei kitöltik a megmaradt műtéti napjait, így a rendelésére érkező és műtétre szoruló gyerekeket csak tovább irányítani tudja.
A léleklátás művészete

A léleklátás művészete

A modern világban, ahol a tudományos magyarázatok uralkodnak, és az érzelmeink háttérbe szorulnak, egyre nő az igényünk a mélyebb, személyes megértésre. Az emberi lélek bonyolult labirintusa kifürkészhetetlen, és néha szükségünk van valakire, aki képes "belénk látni", segít eligazodni érzelmeink és gondolataink összekuszálódott gubancain. Ez a segítség érkezhet egy bölcs baráttól, pszichológustól, vagy akár egy különleges képességekkel rendelkező léleklátótól.
Reflux - kezelés nélkül komoly bajt okozhat

Reflux - kezelés nélkül komoly bajt okozhat

A reflux bár igen gyakori és jellegzetes tünetekkel járó betegség, azonban az esetek egy részében nehezen diagnosztizálható. Ennek oka, hogy esetenként egyáltalán nem tipikus tünetekkel jelentkezik. Ha ismerjük ezeket a nem típusos tüneteket, akkor felmerül bennünk a reflux gyanúja és tudjuk, hogy orvoshoz - leginkább gasztroenterológushoz - kell fordulnunk. A betegséget ugyanis mihamarabb kezelni kell, mert az elhanyagolt reflux nemcsak megnehezíti a mindennapokat, de komoly szövődményeket is okozhat.
A szerkesztő ajánlja