SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Számít egyáltalán, hogy mikor van szezonja a zöldbabnak?

Családinet [cikkei] - 2014-12-04
A szupermarketek kínálatának köszönhetően ma már egyre kevesebben tudják, hogy a zöldségek és gyümölcsök melyik szezonban teremnek. Sokan nem tudnak vagy nem szeretnek főzni, a készételek fogyasztása rohamosan emelkedik. Számít egyáltalán, hogy mikor van szezonja a zöldbabnak? Ha a természet kedvelője vagy, szereted az ízeket, illetve szeretsz jókat enni akkor szeretettel nyújtjuk át neked Hémangi új szakácskönyvét és DVD-jét.
Számít egyáltalán, hogy mikor van szezonja a zöldbabnak?

HÉMANGI DÉVÍ DÁSZÍ: A NAPFÉNYTŐL A TŰZHELYIG

Mit találsz a könyben?

  • 108 kipróbált receptet, melyeket a főzésben kevésbé járatosak is el tudnak készíteni
  • Megismerheted a fűszerek használatát
  • Színes ételfotókat
  • A szerző személyes élményeit
  • Tippeket, trükköket, tanácsokat
  • Hogyan állíts össze egy 5×5 m-es biokertet
  • Mindezt 148 gyönyörű, színes oldalon
  • A könyvhöz DVD melléklet is tartozik, amellyel elsajátíthatod 8 étel elkészítését.

A könyv trailere:

A könyv ezen a linken megvásárolható.

Hémangi nagy ajándékot kapott, azt, hogy a tápláló ételek világában otthon érezve magát, újabb és újabb finomságokat találjon ki, és ezt átadhassa nekünk. Meleg szívvel ajánlom újabb szakácskönyvét, melyből mindenki meríthet ötletet étrendje színesítéséhez!

Új receptgyűjteménye, amely ismét a kerttől a konyháig, azaz kertünk nap érlelte zöldségeitől a tűzhelyünkig vezet, évszakokra bontva kínálja a finomabbnál finomabb fogásokat. Csupa húsmentes étel, mellyel bemutatja a természetes étkezés gazdagságát. Ahogy tavasszal ébredezik a világ, elkezdenek kirügyezni a fák, bújnak elő az első zöldek, azokhoz mind kapunk ötleteket, a medvehagymától a spenótón át a rebarbaráig, vagy akár a húsvéti ünnepi ételekig.

A nyár a bőség, a szüret ideje, amikor sokféle gyümölcs és zöldség kerülhet az asztalra, többek között újkrumpli, eper, borsó, szilva, meggy, dinnye és minden földi jó.

Ősszel, amikor már a szűkebb hónapokra készülünk, és eljön a tartalékolás és a téli gondoskodás ideje, előkerülnek a gumós zöldségekből készült kiadósabb ételek, a káposztafélék, burgonyák, gabonafélék, tökfélék veszik át a terepet a konyhában.

A téli ünnepi időszakra is kapunk ötleteket, amikor a kalóriadúsabb, különlegesebb hozzávalók a főszereplők. Többféle - ajándékozásra is alkalmas - édesség receptjével ismerkedhetünk meg, mint például a grillázs készítésének titkaival, vagy a mikulásnak ajánlott citromos keksszel, vagy a különleges csokis sütőtökkenyér receptjével.

Van egy régi mondás: ha szeretnéd, hogy valaki a barátod legyen, akkor menj el a házába, és egyél vele. Azok az emberek, akik megosztják veled az ételüket, megosztják veled a szívüket is. 

“Hémangi legújabb könyvében megosztja velünk friss receptjeit és ötleteit, hogy mi is részesülhessünk azokban az örömökben, amit az ételei adnak.”
~Kaldeneker György, szakács

A könyv ezen a linken megvásárolható.

 

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja