Ezt a csirkemellet mindenki dicséri, aki valaha kipróbálta. A recept egyszerű, de nagyszerű, ám annál finomabb.
A csirkemelleket sózom és borsozom, majd kicsit félreteszem. A páchoz a paradicsomszószba zúzott fokhagymát keverek, egy kis csirke fűszersót (vagy bármilyen fűszert, amit szeretek) és pár evőkanál olvasztott kacsazsírt (vagy ami épp van itthon). Bedörzsölöm vele a húsokat, majd bebugyolálom őket baconbe. Kizsírozott tepsiben 180 fokon addig sütöm, amíg megpuhulnak, de nem száradnak ki.
A bacon mennyeien ropogós lesz, a hús pedig a páctól egyszerűen fenséges.
Köretnek - ha valaki kúrázik - akkor mindenképpen zöldet válasszon: az lehet grill vagy párolt zöldség és akár friss saláta is.
Jó étvágyat kívánok!
Kérjük, támogasd munkánkat!
Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértőnk, vagy ha egyszerűen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!
Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás
Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:
(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)